Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL A NO POT SIGNAR TRES TRIOMFS SEGUITS FORA

Una crònica de Gregorio Nieto

Derrota gracienca a Santa Coloma

Europa

L'Europa acaba fos una setmana de tres partits. Ahir, es va veure incapaç de capgirar els dos gols de la primera meitat. La bona notícia, que a falta de sis jornades es troba set punts per sobre dels seus perseguidors. Mollet i Jàbac també van perdre per deixar les coses tal com estaven. La recta final decidirà l'ascens a Divisió d'Honor.

Gramenet 2 - Europa 0

La Grama venia d’una dolorosa derrota a Figueres i volia demostrar davant la seva afició que vol seguir lluitant pels llocs d’ascens. L’Europa, per la seva banda, venia de dues sortides molt exigents totes dins la mateixa semana i amb ganes de distanciar més un altre perseguidor. Així doncs, durant el primer quart d’hora el partit va mostrar una lluita ferotge al mig del camp pel control de l’esfèrica, i de mica en mica es va anar imposant l’equip escapulat. Tot i el domini, als de la Vila de Gràcia els hi mancava profunditat: només una arribada amb perill al minut 31, quan a la sortida d’un córner Roger retornava el cuir a Adri, que xutava desviat.
 
Els de Santa Coloma, sense fer res destacat, es van trobar amb un córner al minut 35. Juan la va posar al cap de Sergi Franco que, lliure de marca, aconseguia batre Quim. Massa premi pel poc futbol realitzat. Quan encara no s'havia paït el primer gol, al 41’, va arribar el segon: Esteve va interceptar una passada curta de la defensa i obria cap a David que entrant per banda dreta es va plantar davant el porter escapulat, creuant lluny del seu abast. Un Europa lent i imprecís es posava un difícil repte: la remuntada a la segona meitat.
 
Jugadors de refresc i defensa de tres van ser les armes que va utilizar Angoy i de fet alguna cosa va canviar, ja que la Grama només podia sortir a la contra, i la possessió era clarament favorable a l’Europa, però calia definir. Al 61’ De la Iglesia assistia a Adri pel l’interior i sol davant del porter va fallar dues rematades consecutives. Cuadrado en va tenir una al 63’ que va aturar el porter. Els colomencs aprofitaven els espais que deixava la defensa gracienca per intentar sentenciar a la contra: Al 65’ Hamed veia com en l’últim moment Joan li treia la rematada i al 67’ Xavi feia lo propi amb David. També Quim aturava una vaselina de David al 72’ que es podia haver convertit en el tercer.
 
L’Europa ho intentava, més amb el cor que amb el cap, però no tenia el dia. Al minut 80 David es va tornar a quedar sol davant Quim i l’encert del porter va evitar una ocasió claríssima. A les acaballes del partit, les ocasions més clares per l’Europa, però la pilota no va voler entrar: al 81 li va tocar lluir-se a Marc, quan una centrada de Ferran era rematada per Cañete picant-la a baix i el porter va treure una mà prodigiosa; al 86’, una nova assistència de Ferran a Adri, però aquest rematava alt, i al 89’ un xut de Cañete des de la frontal topava amb el travesser, botant posteriorment sobre la mateixa línia. Una més per Ferran al 90’ i una altra per Cañete al temps de descompte van posar fi a un partit que es va perdre a la primera meitat.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 28 · (13/04/13
)

GRAMENET: Marc, Sergi Tamarit, Dàrius, Sergi Franco, Àlex Campos, Dudu, Juan, Àlex Paredes, Hamed, Esteve i David.

EUROPA : Quim, Joan, Cuadrado, Fidi (De la Iglesia, 46’), Vernet, Guillem Josa, Adri, Roger, Xavi Bou, Eric (Cañete, 62’) i Cano (Ferran, 46’).

ÀRBITRE: Victor manuel Sánchez Rico.

TARGETES: Grogues a Esteve, David, Sergi Tamarit i Jordi (Gramenet) i Cano i Ferran (Europa).

GOLS: 1-0 (Sergi Franco, 35’) i 2-0 (David, 41’).

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell