Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'ASCENS, A UN PUNT

Una crònica de Jaume Josa

Taules en el partit ajornat de Tarragona

Europa

Un empat sense gols a Tarragona deixa el Juvenil A de l'Europa a un únic punt de l'ascens a Divisió d'Honor quan manquen tres jornades per finalitzar la competició. L'equip, virtualment ascendit (podria fer-ho simplement amb les ensopegades rivals) buscarà aquest punt contra el Barcelona B a la Ciutat Esportiva el proper dissabte pel matí.

Nàstic B 0 - Europa 0

Els primers instants van ser pels locals que van sortir a pressionar l’Europa des de la sortida de l’àrea, però aviat això va canviar i van ser els escapulats els que es van imposar en el control del joc. Es tractava de dues maneres d’entendre el partit completament diferents: l’Europa, com sempre, intentant combinar i jugar la pilota per terra per buscar el domini i la possessió de la pilota i els vermells traient pilotes llargues buscant els hàbils davanters i evitant tocar al mig del camp.
 
Fins al minut 6 no es va produir el primer remat gracienc amb un cop de cap alt de Dela a la sortida d’un córner tret per Cano i al minut 10 el segon de Miki que va acabar a les mans del porter Alfonso, després d’una altra centrada de Cano. Continuava el joc poc vistós i molt travat al mig del camp amb pocs espais per al futbol de toc de l’Europa. La jugada més perillosa del Nàstic de tota la primera part: una falta des de l’esquerra de la línia de mitjos rematada per Vadillo de cap des del punt de penal ben ajustada al pal esquerra de la porteria de l’Europa. Quim, amb una gran estirada, va treure la mà salvant el que hagués estat el primer gol tarragoní. D’aquí al final poques jugades de perill, tot i que hi va haver bones aproximacions per part de l’Europa.
 
La segona part va començar amb el canvi d’Andújar -que va rebre un cop al cap sense més conseqüències- per Suca, al lateral esquerre. L’Europa sortia decidit a endur-se els tres punts i tancar l’ascens i el Nàstic va donar un pas enrera buscant, encara més, les pilotes llargues i el contraatac. Xavi Bou i Cano, molt actius pels extrems, van haver de ser aturats pels seus marcadors amb faltes de targeta que l’àrbitre va assenyalar. Alguns xuts llunyans que no van anar a porteria com un de Josa des de la frontal o un de Dela que va sortir molt alt als minuts 19 i 34 d’aquesta segona part van ser el resultat del domini de l’Europa que s’acostava a l’àrea contrària, però no acabava de crear jugades de perill. Entre mig una gran jugada de Xavi Bou des de la banda dreta de l’atac, marxant de tres contraris, entrant a l’àrea i arribant fins la línia de fons. La passada de la mort no va trobar rematador.
 
Conforme avançava el partit, la tensió per la importància dels punts anava en augment i els dos equips depenien de les errades de l’altre per crear perill. Els de Tarragona mirant d’aprofitar les oportunitats a pilota aturada, com en una falta al minut 29 que Quim va treure a córner; i en atacs poc ordenats que no acabaven en ocasions clares. D’aquí al final una rematada de Pasqual a la sortida d’un corner al minut 82 va ser la jugada més perillosa per part dels de Gràcia, mentre que pel Nàstic cal citar la que va tenir Joan Cunillera, pràcticament sota els pals, en una internada per la dreta de Raúl López que va centrar a la línia de gol i incomprensiblement no va acabar a la xarxa.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 30 · (08/05/13
)

NÀSTIC B: Fonso, Roger (Cristian, 69'), Pau, Blassi, Rojo, Ivan, Vadillo, Xavi (Raúl López, 76'), Ricard (Romeu, 58'), Joan (Arnau, 89') i Modest.

EUROPA: Quim, Ignasi, Pascu, Carlos, Andujar (Suca, 45'), Guillem Josa, De la Iglesia, Valdés (Rodon, 75'), Xavi Bou (Igualador, 83'), Miki i Cano.

ÀRBITRE: Luís Pablo Querol.

TARGETES: Grogues a Joan, Vadillo, Ivan i Pau (Nàstic B) i a De la Iglesia (Europa).

GOLS: cap.


 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell