Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VICTÒRIA AL NOU SARDENYA CELEBRANT PER FI L'ASCENS

Una crònica de Guillem Nieto

L'equip ha pogut deixar anar l'eufòria

Europa

El Juvenil A de l'Europa, recent ascendit la setmana passada, va poder celebrar el triomf amb els seus. Adri i Miki van acomiadar la categoria amb un 2-0 que condemna el Reus a Preferent. El conjunt gracienc, després d'haver conegut el retorn a Divisió d'Honor des de casa, ha desfermat l'eufòria on millor toca fer-ho: sobre la gespa d'un rectangle de joc.

Europa 2 - Reus 0

Per fi un partit sense nervis, on els nois de Jesús M. Angoy podien desplegar tot el seu futbol sense haver de pensar en el resultat. I així va ser. L’Europa va dominar de principi a fi un Reus que si perdia, deia adéu de la categoría. En els primers quaranta cinc minuts, tot i la pressió que posaven els visitants, els escapulats va jugar a plaer i van poder obrir el marcador ben aviat. En el minut 7, Vernet rematava alt una centrada de Ferran, i tan ell con Xavi Bou portaven de corcoll els seus marcadors. Al 19’ era Xavi qui posava feia la passada de la mort i ferran rematava al cos d’un defensor, i al 21’ era Ferran qui assistia a Miki, que no arribava a la rematada per ben poc. També ho va provar des de fora de l’àrea al 26’, però el seu xut era aturat per porter reusenc.
 
Cap a la mitja hora de joc Xavi novament guanyava la línia de fons i la seva centrada era desviada a córner per la defensa vermella-i-negra. Al 36’ arribà el primer gol: Xavi posava una passada enrera al pic de l’àrea gran perquè Miki anotés amb un xut col·locat arran del pal del porter. Poca cosa més a dir del primer temps. A la represa el guió va ser el mateix, tot i que a poc a poc els locals anaven cedint terreny. Adri va tenir un parell d’ocasions de ben començament: al 47’, el seu xut va rebotar en un contrari i va sortir a córner, i al 52 rematava alt després d’una nova passada de la mort de Xavi Bou. Cañete i Adri van ser els protagonistes d’una nova oportunitat per sentenciar el matx, però la sort es va aliar amb el porter tarragoní. El Reus no es donava per vençut i tot i que amb comptagotes començava a arribar a l’àrea gracienca. Al 62’ Calos J. Martínez li treia en el darrer moment una rematada a un davanter que es quedava sol davant de Guillem.
 
Al minut 82’ la jugada polèmica, que va provocar l’expulsió de l’entrenador del Reus: Carlos J. Martínez controlava l’esfèrica amb la mà dins l’àrea escapulada però ni l’àrbitre, ni l’assistent van apreciar intencionalitat i no van xiular la pena màxima. Les posteriors protestes de la banqueta visitant van acabar amb Isaac Fernández al vestidor. Una jugada de córner amb cert perill pels de Reus al 88’ va ser el darrer sospir d’un equip que veia com se li escapava la permanència. Els de la Vila de Gràcia en van tenir encara dues ocasions més: Cañete al 89’ no aprofitava una bona jugada individual i Adri si que ho feia al rebre una passada de Rodón a la frontal, rebentant la xarxa. 2-0 final i la possibilitat de conquerir la quarta plaça en la darrera jornada a Terrassa, si el Jàbac punxés diumenge en el seu desplaçament a Figueres.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 33 · (18/05/13
)

EUROPA: Guillem (Quim, 75’), Suca, Pau, Carlos J. Martínez, Vernet (Ignasi, 46’), Guillem Josa, Marc, Adri, Xavi Bou (Igualador, 57’), Miki (Cañete, 46’), i Ferran (Cano, 57’).

REUS DEPORTIU: Guillem Pallisé, Gaspar, Agus (Marmi, 60’), Bryan, Trujillo, Tarrés, Pol, Susín, Cucu (Llaveria,52’) , Xavi Jaime i Kiko (Ferri, 46’).

ÀRBITRE: Vicente A. Muñoz Baquero.

TARGETES: Vermella al tècnic Isaac Fernández (Reus).

GOLS: 1-0 (Miki, 36’) i 2-0 (Adri ,89’).

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Alfred Ricart

 

acidH TEB FederacioAcell