EMPAT DE COMIAT

Una crònica de Guillem Nieto

Taules a Terrassa per acabar la lliga

Amb l'ascens a la butxaca des de fa dies, els escapulats no van poder esgarrapar-li la quarta plaça al Jàbac Terrassa. Tots dos equips van tancar la lliga amb un empat en la darrera jornada i també tots dos equips es trobaran la temporada vinent a la màxima categoria, la Divisió d'Honor. Dos equips que han fet mèrit per a l'èxit durant tota la campanya.

Jàbac 2 - Europa 2

Ambdós equips havien aconseguit l’ascens i es tractava de veure qui quedava quart i qui cinquè. Dos bons equips que havien demostrat durant la temporada estar un pas per sobre dels altres. Rodava la pilota i ben aviat es van avançar els locals. Al minut 5 Juan Pablo transformava un lliure directe des de la frontal. Anaven passant els minuts, i el partit estava encallat al mig del camp. Un parell d’acasions per l’Europa als minuts 27 i 36 on Cano i Pascual remataven alt i dues també pel Jàbac al 31’ quan un davanter remata sol dins l’àrea per sobre del travesser i al 33’ quan Quim es lluia sota els pals.

A la represa el guió del partit va canviar, ja que als cinc minuts els de Gràcia aconseguien l’empat. Una magnífica jugada de Joan per la banda posava una centrada a Eric a la frotal, qui controlava i llençava un xut que batia Jaume. Amb l’1-1 el partit es va obrir, i va ser el Jàbac qui podia haver trencat la igualada al 60’, quan una doble ocasió va ser neutralitzada per Quim i la seva defensa. Adri queia lesionat i els escapulats es quedaven amb 10, a l’haver esgotat tots els canvis al descans. Tocava tirar de casta, i aquest jugadors la tenen. Mitja hora en inferioritat però apretant les dents i multiplicant-se en defensa van poder aguantar totes les escomeses dels vallesans. I al 77’ Carlos J. posava una pilota al cap de Ferran, que rematava a la xarxa. El Jàbac no estava mort, ni molt menys. Aleix, al 81’, en jugada individual penetrava a l’àrea escapulada i amb un fort xut creuat superava Quim i deixava un altre cop el partit en taules.

L’Europa va tenir la darrera en un córner al darrer minut. Fins i tot Quim va pujar a rematar, però el marcador ja no es va moure. La classificació va quedar com estava: els de Terrassa quarts amb 57 punts i l’Europa cinquè amb 55. Lluny quedaven els seus perseguidors, amb 47, Bellvitge, Lleida i Gramanet. La plaça de descens que restava se l’adjudicava el Vilassar al guanyar el Figueres el seu partit amb l’Espanyol a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. I per la nit celebració de fi de temporada d’aquesta familia que és el Juvenil A. Tècnics i famílies van acompanyar aquest equip de llegenda que, una vegada més, aconseguia l’objectiu. Tres lligues i un ascens. Al partit del Primer Equip contra l'Arandina al Play-Off d'ascens, els jugadors van rebre un passadís d'honor.

Lliga · Jornada 34 · (25/05/13
)

JÀBAC TERRASSA: Jaume (Toni, 82’), Joni, Angel (Adri Castellano, 76’), Dani (Roger, 76’), Alex, Josep, David (Alvaro, 71’), Oscar, Aleix, Juan Pablo (Yago, 60’) i Cesc.

EUROPA : Quim, Joan, Pau, Carlos J., Xavi Andújar (Suca, 46’), Pascual (Igualador, 46’), Marc, Adri, Xavi Bou (Ferran, 46’), Miki (Eric, 46’), i Cano.

ÀRBITRE: José Antonio Salas Montoro.

TARGETES: Grogues a David i Àlex (Jàbac Terrassa).

GOLS: 1-0 (Juan Pablo, 5’), 1-1 (Eric, 50’), 1-2 (Ferran, 77’) i 2-2 (Aleix, 81’).