DOLOROSA ESTRENA

Redacció

Barcelona 9 - Europa 2

Primer partit a Divisió d'Honor per oblidar

Després de quatre anys esperant aquest moment, l'Europa va tornar a estrenar-se a la Divisió d'Honor. Ho va fer a domicili donat que el partit de la jornada 1, a casa, va quedar ajornat per la pluja. L'estrena, però, va ser altament dolorosa. L'equip va encaixar una gran golejada a mans del Barça en un escenari on ja de per sí hi ha poques opcions de puntuar -per l'enorme potencial del rival-, però que es va acabar convertint en un estrip.

L’Europa, com ve sent habitual en la seva forma de fer, va voler plantar cara amb les armes treballades durant tota la pretemporada, sabent des de bon principi que aquest partit no pertany a la “seva lliga”. Per la seva banda, el vigent campió va començar tocant la pilota i disposant de les millors ocasions. La intensitat i les ganes de demostrar que el partit de dimarts dels blaugrana davant el Nàstic va ser un simple error, van ser una llosa que l’equip gracienc va patir.

Al llarg de la primera part l’equip de Jesús Angoy va disposar de petits momentets de domini, però només va aconseguir fer perill amb tres o quatre arribades (una d’elles amb un xut des de la frontal va acabar al pal i gol). El marcador al descans ja ho deixa tot: 6-1. Clar i contundent. A la segona part i amb tots els canvis fets per l’Europa, es va començar a notar la calor i el cansament en un rectangle de joc tran gran i pesat (donat que és de gespa natural).

Tot i això, els escapulats van voler mostrar que podien treballar més i van començar a mostrar una altra cara. Amb petits retocs es va aconseguir disposar de diverses ocasions clares tant per Xavi com per Cano, que amb tres ocasions va ser el més ofensiu a la segona part. Un gol, un altre anul·lat i un lliure indirecte dins l’àrea va ser el balanç d’un equip que encara té molt a demostrar un cop oblidat aquest sempre mai volgut inici de campionat.

Lliga · Jornada 2 · (14/09/13
)

BARCELONA: Ondoa, Palencia, Godswill (Roger, 62’), Quintillà, Fran, Ortega, Maxi Rolón (Adama, 46’), Enguene (Keptoum, 46’), Toni Sanabria, Joel Huertas i Munir (Ebwelle, 62’).

EUROPA: Enric, Germán, Iván, Aleix, Cano, Josa (Suca, 46’), Xavi, Ros, Eric (Andújar, 46’), Rodón (Abad, 46’) i Isaac (Marc, 46’).

ÀRBITRE: Ferrero Mansilla (Barcelona).

TARGETES: Groga a Suca i Marc (Europa).

GOLS:
1-0, Joel Huertas (9’). 2-0, T.Sanabria (13’). 3-0, Maxi Rolón (20’). 3-1, Eric (25’). 4-1, Enguene (35’). 5-1, T.Sanabria (39’). 6-1, T.Sanabria (45’). 7-1, Kaptoum (56’). 8-1, Fran (67’). 8-2, Cano (72’). 9-2, Ebwelle (76’).