Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EN L'INICI DE LLIGA L'EUROPA PAGA CAR CADA UN DELS ERRORS

Redacció

Nàstic 4 - Europa 2

Segona derrota a domicili

El jove equip de l'Europa encara està en procés de perfilar-se i fer-se lloc dins l'estrenada categoria, el sostre del futbol base estatal. En aquest procés la posada en marxa de la Divisió d'Honor està sent especialment cruel per un equip que està pagant car cada error sobre el terreny de joc. A Tarragona, després d'aconseguir empatar el partit, l'encontre es va decantar pels locals.

El partit es va iniciar amb domini gracienc i un equip ben plantat per part del Nàstic. Les tímides ocasions eren pels escapulats, ja que fins al moment el tarragonins només intentaven arribar a partit d’un joc més directe. El primer gol del partit va venir de penal, una falta al mig del camp comesa per Cano i on la pilota es va quedar morta al mateix lloc, va permetre un servei ràpid del Nàstic, que amb desmarcada de Romeu va permetre pentinar cap a Ivan Vidal. Aleix faria un discutible penal per una empenta dins l’àrea.
 
Tot i començar perdent l’equip de Jesus Angoy no es va venir a baix i poc a poc va tornar a agafar les regnes del partit. Un joc de toc i ocasions per banda preveien que tard o d’hora els escapulats empatarien. Abans de l’empat es va disposar d’una possibilitat molt clara si el col•legiat hagués xiulat un clar penal sobre Xavi per una empenta, en aquest cas no ho va interpretar així i va deixar seguir el joc. L’empat vindria mitjançant un fort tir d’Abad que estava jugant els seus millors minuts de partit. Just abans del descans i degut a un cop de calor Abad va haver de ser substituït.
 
La represa va portar un Nàstic més tirat endavant i els graciencs no van interpretar com podien fer mal a l’equip contrari. Un gol de córner on Roger rematava sol tornava a posar als tarragonins per davant. Encara quedava temps de joc però l’equip gracienc tornava a tenir un error que pagaria molt car. Una pilota que conduïa Aleix en zona de creació va ser l’inici del tercer gol. Aleix va veure com tenia la pressió molt a sobre i va voler iniciar, aquesta se la van prendre i Ivan Vidal no va perdonar. L’Europa no acabava de creure el que estava passant després d’una bona primera part, però amb un equip bolcat a dalt les errades es van tornar a pagar car.
 
Un mal control i posterior relliscada de German deixaria una pilota en peus del Nàstic i amb una passada de la mort des de línea de fons ampliava la seva renda. Tot i la diferencia els escapulats van seguir treballant i va ser Isaac després d'una forta pressió a Sergio qui va fer el definitiu 4-2. El proper dimarts 24 es jugarà al partit ajornat contra la Damm on els europeistes esperen poder fer-se forts i començar a sumar els primers punts de la temporada.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 3 · (21/09/13
)

NÀSTIC: Sergio, Pato, Maxi, Roger, Óscar (Suri, 84'), Gabriel, Iker (De Nova, 78'), Doménech, Ivan Vidal, Xavi Fabra (Modest, 45') i Romeu (Blasi, 67').

EUROPA: Enric, Germán, Iván, Aleix (Andújar, 70'), Cano, Josa (Vernet, 70'), Ros, Abad (Marc, 43'), Xavi, Isaac i Ferran (Èric, 62').

TARGETES: Grogues a Xavi Fabra, Ivan Vidal i Gabriel (Nàstic) i a Marc (Europa).

GOLS:
1-0 (Roger, 17'); 1-1 (Abad, 39'); 2-1 (Roger, 56'); 3-1 (Ivan Vidal, 61'); 4-1 (Blasi, 71'); 4-2 (Isaac, 73'). 

 

acidH TEB FederacioAcell