Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN ALTRE COP REMUNTADA!

>> Una crònica de Martí Puig

Europa 3 - Atl. Balears 1

Segona victòria consecutiva a l'estadi


El Juvenil A ja suma 6 punts després de guanyar novament contra l’Atlètic Balears. Rere d’una ensopida primera part, els jugadors escapulats han hagut de capgirar un primer gol visitant. Tot i així, en la quasi totalitat del partit el domini ha estat local i, per tant, el resultat final ha acabat sent un fidel reflex del que s’ha vist en el terreny de joc.

Els escapulats enfrontaven el partit amb la moral alta després de la victòria contra la Damm entre setmana. Als visitants no els ha importat deixar que fos l’Europa qui portés el ritme del joc i s’han dedicat en els primers compassos a esperar errors rivals per aprofitar alguna oportunitat. Un joc lent i espès ha sigut la tònica de la primera part i realment poques han sigut les ocasions. L’Atlètic ha pogut aprofitar dues indecisions en la sortida de pilota dels locals, però no ha sabut trenar passades amb suficient perill com per inquietar la porteria escapulada.
 
Un xut de Cano en una jugada d’estratègia a la sortida d’un còrner ha sigut tot el balanç ofensiu de l’Europa en la primera meitat. A la segona part s’ha vist un partit diferent. Seguia sense veure’s continuïtat en el joc i els dos equips presentaven dificultats a l’hora de crear perill. Tot i així, l’equip balear s’ha avançat en el marcador aprofitant una desafortunada passada del porter Quim, que acabaria als peus de Siscu. El davanter, amb temps i espai, ha definit amb precisió davant la sortida del porter. A partir del gol visitant ha començat la reacció de l’Europa. Les aproximacions a l’àrea rival eren contínues i l’aire fresc dels jugadors de recanvi ha canviat el signe del partit.
 
La reacció, tot i així, la guiaria un gran German que, jugant al mig del camp, ha donat les assistències dels tres gols. El primer en aprofitar una gran passada vertical del migcampista ha sigut Isaac que, després d’orientar molt bé el control, definiria creuant la pilota. El domini del partit ja era totalment local i ha estat Xavi qui, culminant una gran passada a l’espai, ha definit de primeres elevant la pilota per sobre del porter quan aquest es quedava a mitja sortida. Els visitants s'han acostat de tant en tant amb poc perill. El porter Quim, després de refer-se de l’error anterior, ha guanyat amb molta seguretat qualsevol pilota que arribava centrada a l’àrea.
 
La sentència la firmaria de nou Isaac a les acaballes del partit. El punta, després d’una recuperació al mig del camp i posterior passada novament de German, ha driblat el porter i ha definit davant dos defenses que es trobaven a la línia de porteria. El juvenil suma d’aquesta manera la segona victòria consecutiva, que el permetrà visitar en la propera jornada el Girona amb la moral reforçada.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 4 · (29/09/13
)

EUROPA: Quim, German, Ivan, Andújar, Vernet, Marc Garcia, Ros (Suca, 55’), Abad (Rodón, 55’), Xavi, Eric (Isaac, 55’), Cano (Ferran, 75’).

ATLÈTIC BALEARS: Mateu, Manu, Sabater (Cabrer, 65’), Martí, Felipe, Ameteller (Alvarez, 67’), Oscar, Moya (Pepi, 70’), Dani, César (Onofre, 55’), Siscu.

ÀRBITRE: Álex Muñoz.

TARGETES: Grogues a Ros, Abad i Ivan (Europa) i Martí (Atlètic Balears).

GOLS: 0-1 (Siscu, 55’); 1-1 (Isaac, 64’); 2-1 (Xavi, 69’); 3-1 (Isaac, 89’).

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 >>> Fotos:Àngel Garreta

 

acidH TEB FederacioAcell