Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ASSUMIDA LA CATEGORIA

>> Redacció

Girona 0 - Europa 2

Triomf a domicili per consolidar-se


Arribats a la jornada número cinc, l'Europa visitava el camp del darrer classificat, el Girona. Tot i aquesta situació classificatòria, els nois dirigits per Angoy havien de treballar per endur-se tres punts que els locals no volien regalar. Finalment, victòria per 0-2 per donar un salt a la taula. L'equip, que havia començat la lliga rebent tretze gols en contra en dos partits, és ara cinquè, havent demostrat assumir de què va la Divisió d'Honor.

A la primer part un joc més travat i un rival amb un joc força directe feia que els graciencs haguessin d’intentar posar la calma. La primera ocasió del partit era d’Aleix que agafava un refús d’un córner gracienc i que a sorpresa de tots agafava porteria. Jairo va poder aturar en dos temps. L’Europa tenia molta intensitat i era capaç de robar forces pilotes en la construcció de l’equip gironí. Durant la primera part poques van ser les ocasions, una per l’equip blanc-i-vermell i un parell més pels graciencs.
 
La segona part mostrava una cara totalment diferent, només havien passat 44 segons de la represa quan Cano robava una pilota a la frontal de l’àrea del Girona i no perdonava. Poc a poc s’anaven creant ocasions i els gironins es veien més nerviosos degut al resultat i la seva situació a la taula. Tant va ser així que es van poder veure fins a dos penals, el primera a Eric per empenta dins l’àrea i el segon a Xavi després una paret amb Eric on el primer acabava travat a terra. Tot i així el col·legiat només va interpretar que el segon ho era. Germán ho transformaria amb un xut creuat a l’escaire.
 
El Girona es va venir a dalt i els escapuolats van trobar molts forats on podrien haver sentenciat el partit. En resum, una nova victòria que mostra que els europeistes ja han assumit la categoria i van sumant per assolir els seus objectius. La propera jornada es disputarà al Nou Sardenya el proper dissabte on els graciencs rebran al Sant Francisco.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 5 · (06/10/13
)

GIRONA: Jairo, Óscar, Lluc (Juanjo, 57'), Nil, Simón, Marc (Henry, 69'), Barco, Moha, Arnau (Nahuel, 64') i Andreu (Soto, 64').

EUROPA: Quim, German, Ivan, Aleix, Andújar, Marc, Xavi, Rodón (Abad, 68'), Isaac (Eric, 60'), Ros (Suca, 75') i Cano (Ferran, 85').

TARGETES: Grogues a Moha i Nil (Girona) i a Andújar i Isaac (Europa).

GOLS: 0-1 (Cano, 46’); 0-2 (German -p-, 67').

Imatges del partit

Europa


 >>> Foto: Quim Puig (El 9 Esportiu)

 

acidH TEB FederacioAcell