Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

MARCADOR SENSE MOVIMENT

>> Una crònica de Martí Puig

Europa 0 - San Francisco 0

Quatre partits seguits invicte


L’Europa suma ja 10 punts en el seu retorn a Divisió d'Honor i confirma la bona línia dels últims partits. La igualtat va ser la tònica dominant dels 90 minuts jugats ahir. Poques ocasions i poc joc combinatiu en un duel on, tot i una última estirada dels escapulats, el marcador no es va moure. L'empat sense gols va ser, segurament, un resultat just.

Semblava una bona oportunitat per sumar altres tres punts: les tres victòries seguides escapulades i el fet que es jugués al Nou Sardenya apuntaven a una ocasió que calia aprofitar. El San Francisco, però, en tot moment ben plantat sobre el terreny de joc i sense concedir cap facilitat, va aconseguir endur-se un valuós punt. Un partit més aviat gris va veure’s ahir a la tarda a l’estadi.
 
Els visitants avisaven ja des de ben aviat amb un xut des del punt de penal que sortiria pel damunt del travesser. A partir d’aquí, moltes imprecisions i voluntat per part dels dos equips, però poques jugades trenades. Gran intensitat i lluita al mig del camp, però poc joc vistós. Una perillosa falta picada pels illencs la rebutjaria, ja a les acaballes de la primera meitat, el porter Quim. L’última abans del descans la tindria el defensa Andújar a la sortida d’un córner. La segona part seria, si més no, més entretinguda.
 
Un actiu Isaac gaudiria de dues bones ocasions per batre la porteria rival: amb el porter ja batut, un defensa refusaria la pilota en la primera, mentre que el segon intent sortia fregant el pal després d’un bon centre de Xavi. Tot i així, el San Francisco no s’arrugava i també buscava el gol a través de xuts perillosos des de la llarga distància.
 
Ja en la recta final del partit, Xavi es quedava sense angle després de regatejar el porter i Ferran va acostar-se molt al gol amb un fort xut ras, però el porter Pico va treure una molt bona mà que va evitar la derrota dels visitants. En els instants finals el partit va trencar-se i el descontrol va apoderar-se del duel. El marcador, però, no es mouria.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 6 · (12/10/13
)

EUROPA: Quim, German, Aleix, Andújar, Vernet (Eric, 69'), Marc Garcia, Rodon (Abad, 69'), Ros, Xavi, Isaac (Ferran, 78') i Cano.

SAN FRANCISCO: Pico, Lozano, José Maria, Ass, Gaya, Ruben, Garcia (Cesc, 58'), Bauzà, Crespo (Vera, 72 i aquest per Beltran, 86') i Juanan Mairata (Franco, 78').

ÀRBITRE: Carlos Rodríguez Enrique.

TARGETES: Groga a Crespo (San Francisco).

GOLS: cap.

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 >>> Fotos:Jordi Freixenet

 

acidH TEB FederacioAcell