Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ACOMODANT-SE DE PUNT EN PUNT

>> Redacció

Jàbac Terrassa 1 - Europa 1

Cinc setmanes puntuant


Instal·lat en una zona molt còmode de la classificació, el Juvenil A de l'Europa va de mica en mica fent-se fort en el seu retorn a Divisió d'Honor. L'equip escapulat va aconseguir empatar al tram final de partit un duel que tenia amb el marcador en contra per allargar la ratxa de partits sumant. Ara ja són cinc: tres victòries seguides i dos empats.

L’inici del partit va portar un domini del joc per part de l’Europa. Per la seva banda el Jàbac, amb necessitat de guanyar els tres punts amb un rival directe en l’objectiu de la permanència, va iniciar una forta pressió a dalt. Els espais es van anar generant amb un joc associatiu i la primera ocasió va estar a les botes d’Isaac al minut 4. El joc directe del Jabac i un equip escapulat molt seriós defensivament feia que els locals no generessin pràcticament ocasions de gol.
 
Els graciencs no obstant no tenien tampoc gaire arribada i les seves jugades es quedaven pràcticament a tres quarts de camp. La segona part va començar molt intensa pel Jàbac i passat dos minuts de joc va aconseguir trencar la igualada. Albert va aconseguir recollir un rebot, segon a la mateixa jugada, que Quim no podria aturar. Envers aquesta situació Jesús Angoy va moure la banqueta i en el minut 56 realitzaria un triple canvi de cara a ser més ofensius i refrescar la punta d’atac. Control i possessió que poc a poc va anar donant fruits.
 
El Jàbac donava un pas enrere posicionalment i només buscava el joc directe. Al minut 78 arribaria el gol de l’empat, la jugada era iniciada per Josa cap a Rodón, aquest buscaria a Eric que no va acabar de recollir la pilota quan Xavi en velocitat encarava a Marc Guillen i el superava. El més difícil estava fet i ara calia seguir lluitant per intentar endur-se el partit. L’Europa era el que gaudia de les millors ocasions i mitjançant, German, Cano i Xavi s'hauria pogut endur els tres punts.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 7 · (20/10/13
)

JÀBAC TERRASSA: Marc Guillen, Jonny, Adri (Pau Roca, 64'), Edu, Roger, Matu, Pau Navas (Pablo, 57'), Xavi (Borja, 86'), Aitor (Gerard, 71'), Albert i Cesc.

EUROPA: Quim, Germán, Josa, Aleix, Andújar, Marc, Ferran (Xavi, 56'), Ros (Rodón, 56'), Isaac (Eric, 56'), Abad i Cano.

TARGETES: Grogues a Roger i Adri (Jàbac Terrassa) i a German, Andújar i Aleix (Europa). Vermella directa al tècnic Oliver -33'- (Jàbac Terrassa).

GOLS: 1-0 (Albert, 46'); 1-1 (Xavi, 78').

 

acidH TEB FederacioAcell