Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ESPECTACLE A L'ESTADI!

>> Una crònica de Martí Puig

Europa 2 - Badalona 0

Gran tarda de futbol del Juvenil A


Són ja 14 els punts que suma l’Europa. Després de dos empats consecutius, els d’Angoy van retrobar ahir el camí de la victòria en un magnífic partit contra un Badalona que només havia deixat escapar tres punts en la jornada anterior contra el Barça. L'equip és tercer a la taula d'honor!. El marcador reflecteix amb fidelitat el que es va veure al camp: una primera part igualada va acabar amb els locals per davant en el marcador, en la segona, en canvi, el domini gracienc va ser major.

El partit començava amb gran igualtat. El Badalona sortia amb les idees clares i durant el primer quart d’hora movia la pilota amb paciència, tot intentant trobar una escletxa en la ben posicionada defensa local. Era llavors quan apareixia Cano: després de robar una pilota a la banda, superava un defensa amb un barret amb el cap i ja mirava la porteria rival. La volea, forta i creuada, era inabastable pel porter visitant. Un minut després, en un centre de nou de Cano, Lluís no va aconseguir trobar porteria rival tot i fer una gran rematada de cap.
 
El Badalona, però, venia disposat a donar guerra i trenava molt bones jugades en zona ofensiva. Les botes de Carracedo, David i Draman desprenien molt perill i la sensació era que el domini del joc era visitant. Precisament un xut des de la frontal de David confirmava aquesta sensació. El porter Enric, però, va treure una gran mà i va desviar la pilota a córner. Tot i així, Xavi va poder ampliar l’avantatge abans del descans en engaltar una volea que sortia fora després d’una precisa passada d’Abad a l’esquena de la defensa.
 
En la segona part es va veure una de les millors actuacions del juvenil de la temporada: la possessió era pel Badalona, però la superioritat era local. Cada robatori de pilota de l’Europa comportava perill. Començava avisant un altre cop Xavi que, rebent una molt bona passada de Cano a l’espai, xutava davant l’oposició d’un defensa. Aguilar salvaria aquest cop els mobles. S’acostava llavors el Badalona que va gaudir d’uns bons minuts. Liderats per la pressió de Draman, els visitants van tenir tres clares oportunitats en pocs minuts. Les pilotes perdudes al mig del camp van condemnar, però, els visitants. Novament Xavi toparia amb Aguilar, que treia una grandiosa mà, després d’una gran conducció i posterior assistència de Ferran.
 
El mateix Ferran va finalitzar, poc després, una jugada molt semblant: gran assistència a l’espai de Rodón que l’extrem acabava amb no poc suspens. Immediata va ser la reacció del Badalona que, per mèrit del porter local Enric, no va saber finalitzar un mà a mà. Els locals van saber, però, dominar la situació i fins i tot van poder ampliar diferències. Les combinacions de Xavi i Ferran i l’electricitat de Jiei generaven constants situacions de perill i el capità Josa va poder marcar el tercer de la tarda: un gol anul·lat per un dubtós fora de joc i una altra intervenció del porter rival ho van impedir.
 
El Badalona va tenir dues ocasions més, però el porter Enric les va resoldre amb gran solvència. L’Europa es col•loca ara tercer en la classificació. La propera jornada visitarà l’Espanyol, en un altre duel que promet fortes emocions.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 8 · (27/10/13
)

EUROPA: Enric, German, Aleix (Vernet, 87'), Josa, Andújar, Marc Garcia, Rodón, Abad (Ros, 69'), Xavi, Lluís (Jiei, 52') i Cano (Ferran, 62').

BADALONA: Aguilar, Resina (Belmonte, 72'), Patrick, Marc, Lázaro, Esteve, Doudou (Juba, 58'), David (Lianes, 58'), Carracedo, Draman i Pau (Eros, 68').

ÀRBITRE: Gustavo Rebollo López.

TARGETES: Groga a Xavi i Aleix (Europa) i Patrick (Badalona).

GOLS: 1-0 (Cano, 15'); 2-0 (Ferran, 66').

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 >>> Fotos:Jordi Freixenet

 

acidH TEB FederacioAcell