Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TAULES AL DERBI

>> Redacció

Europa 1 - Sant Andreu 1

L'Europa iguala un gol visitant de penal


Després de més d'un any d’espera, els graciencs tornaven a disputar un derbi juvenil contra el Sant Andreu, aquest cop a la màxima categoria, la Divisió d'Honor. S'ha avançat el conjunt quadribarrat des dels onze metres, però un gol de Germán ha signat taules al minut 67 d'encontre.

En l’inici del partit els escapulats estaven molt còmodes i portaven el ritme del partit. Possessions llargues i una alta intensitat feien que els quadribarrats haguessin de realitzar un joc molt directe i imprecís. Semblava que els graciencs amb un joc d’associació marcarien el ritme del partit, però el Sant Andreu inquietava amb les jugades a pilota aturada.
 
Tant ha estat que en el minut 34 una falta lateral ha acabat amb la jugada del primer gol. Aleix dintre de l'àrea ha agafat a un jugador quadribarrat que finalment ha caigut a terra. El capità Martí no ha fallat des dels onze metres. A partir d’aquest moment i fins al descans la intensitat i un joc més dubitatiu portaven els nervis al Nou Sardenya. Poques arribades pels dos equips que esperaven el descans. A la represa Cano sortiria per Vernet donat que la banda esquerra de la defensa es trobava amonestada.
 
Els minuts han començat a passar i els gracienc no ha acabat de crear perill. Ha estat llavors quan l'equip d'Angoy ha apostat per anar més a dalt amb un triple canvi per provar d'empatar.  Els europeistes han trobat el premi gràcies a una falta fronta comesa sobre Éric. L'Europa, de fet, volia realitzar una jugada d'estratègia però Germán, veient que la barrera s'obria, ha xutat a porta aconseguint el gol. Fins al final l'equip local ha intentat anar per la victòria, però el partit s'ha tornat boig en tots dos sentits.

Germán l'ha tornat a tenir al minut 88 amb una pilota fregant el travesser. Cano, en temps afegit, ha vist la segona groga, deixant l'Europa amb un efectiu menys però sense temps a res més, tot just sonant el xiulet final. Amb aquest resultat els graciencs continuaran a la zona tranquil·la mentre que el Sant Andreu espera poder sortir de les posicions de descens. El proper partit del juvenil es jugarà el proper diumenge contra el Menorca en el primer desplaçament fora de Catalunya de la temporada.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 10 · (09/11/13
)

EUROPA: Quim, Germán, Josa, Aleix (Ruben, 58'), Vernet (Cano, 45'), Marc, Rodón, Abad, Xavi, Isaac (Éric, 58') i Jiei (Ferran, 58').

SANT ANDREU: Manu, Bernat, Dowi, Guti, Omar, Martí (Ruben Donaire, 75'), Nando (Dani, 69'), Sergio, Artigas, Robert (Joel, 75') i Josevi.

ÀRBITRE: Pau Garcia Fuster (Barcelona).

TARGETES: Groga a Vernet, Aleix, Rodón i Cano -dues i expulsió minut 92- (Europa) i a Bernat, Ruben Donaire i Martí (Sant Andreu).

GOLS: 0-1 (Martí -p-, 34'); 1-1 (Germán, 67').


Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 >>> Fotos: Jordi Freixenet

 

acidH TEB FederacioAcell