DERROTA A 'SES ILLES'

Menorca 2 - Europa 0

L'Europa perd opció de marcar distància

Primer desplaçament de llarga distància en què els escapulats han visitat les illes Balears. En aquest cas per enfrontar-se a Menorca necessitat de punts i que ha fet d'aquesta necessitat el plus per obtenir la victòria davant un Europa que no ha pogut foradar la porteria dels locals. L'equip es va desplaçar ahir i va poder realitzar una suau sessió d'entrenament prèvia.

En l’inici del partit els escapulats han dominat. Per la seva banda el Menorca ha pressionat amb dos puntes als centrals per intentar que l'equip d'Angoy jugués en llarg. El ritme de joc ha començat a ser lent. Les primeres tímides arribades, pels de Gràcia, trobant una banda amb Jiei i Germán amb aire de perill. La primera arribada, una gran centrada de Rubén que ha rematat Lluís, però Fernando ha aturat amb solvència.

El gol local, al minut 35, fruit d'una pèrdua de pilota al mig del camp, on Luís va ha rebut a la frontal, davant Aleix, qui intentava temporitzar per no fer penal. No obstant, un xut creuat del jugador balear ha acabat al fons de la xarxa. A la represa, nova pressió local sobre la defensa escapulada. Amb el pas dels minuts l'Europa no ha trobat mai la forma de fer-se amb el control del partit, tot i treure tota l'artilleria de la banqueta. El conjunt europeista ha millorat en possessió, però no ha fet mal en les arribades. A cinc minuts pel final, el 2-0 definitiu.

La notícia encara més negativa, al marge de la derrota, una jugada d'atac escapulat que va finalitzar amb Lluís a terra amb un trau a la cella. El jugador ha hagut de rebre sis punts de sutura a l'hospital.