Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL ZARAGOZA IMPOSA LA QUALITAT

>> Una crònica de Martí Puig

Europa 1 - Zaragoza 2

Un únic punt en els darrers quatre partits


No acaba l’Europa de retrobar la bona línia que mostrava ara fa unes jornades. Al duel d'ahir a l'estadi, una primera meitat prou igualada finalitzava amb el marcador a zero, però una bona segona meitat dels visitants va ser suficient perquè els tres punts marxessin de l’estadi rumb a l’Aragó. Era una bona oportunitat per retrobar-se amb la victòria.
 
Després d’una ratxa més aviat negativa, els escapulats rebien la visita d’un Zaragoza que se situava amb un punt menys a la classificació. Però l’ocasió no va ser aprofitada. S’iniciava el partit amb força igualtat en la zona de creació i poca fluïdesa en el joc. Els visitants van començar creant més perill que no pas els jugadors d’Angoy: a través de faltes laterals i algun xut llunyà es provava el porter Quim. Va ser llavors quan Xavi va entrar en acció i, després de dos xuts desviats, posava una pilota rasa al punt de penal que Isaac no va saber definir davant l’embolic de cames rivals. Poques ocasions en tot cas en el primer interval que, això sí, acabava amb una clara ocasió per al visitant Jorge que va rematar alta una pilota franca a la sortida d’un córner.
 
Els equips entraven als vestidors després d’una ensopida primera meitat. Les coses, però, canviarien en la segona part. Després d’uns minuts més aviats tàctics, era el torn de Negredo. El punta va rebre una passada en profunditat, va encarar el porter Quim i, havent-lo superat i gairebé sense angle, col·locava la pilota a l’escaire esquerre. El partit, tot i així, seguia disputat fins que una desena de minuts més tard el Zaragoza tornava a colpejar: va ser l’extrem Guti qui xutava des de fora l’àrea ajustat al pal. L’Europa va passar immediatament a canviar de sistema i jugar amb tres defenses. Els visitants, però, ja jugaven molt còmodes sobre el terreny de joc davant uns escapulats que no acabaven de trobar la manera de crear perill.
 
Guiats per l’internacional espanyol Gil i un sempre perillós extrem Chema, la superioritat visitant era patent. Tot i les poques ocasions, la diferència en el marcador podria haver sigut major. El gol de Germán a passada de Xavi era ja estèril, ja que no quedava temps per a gaire més.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 12 · (23/11/13
)

EUROPA: Quim, Germán, Aleix, Josa, Cano, Marc García, Ros (Rodón, 65'), Abad (Jiei, 70'), Xavi, Isaac (Eric, 65') i Ferran (Ivan, 65').

ZARAGOZA: Ortiz, Delmàs (Gálvez, 89'), Nieto, Motero, Jorge, Gil, Vallejo, Erick (Dome, 76'), Chema, Negredo (Alcaine, 66') i Guti (Santi, 83').

ÀRBITRE: Víctor Caballero León.

TARGETES: Grogues a Xavi i Jiei (Europa) i a Guti, Jorge i Delmàs (Zaragoza).

GOLS: 0-1 (Negredo, 55'); 0-2 (Guti, 64'); 1-2 (Germán, 90').

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 Fotos: Jordi Freixenet

Pinterest


 

acidH TEB FederacioAcell