CAMPANADA A MALLORCA!

Mallorca 2 - Europa 3

El Juvenil A signa una important victòria

Segurament no hi havia un millor marc que visitar tot un clàssic de la Divisió d'Honor com el Mallorca per retrobar-se amb el camí de la victòria a la màxima categoria del futbol juvenil. L'Europa ha sumar tres importants punts a domicili per establir-se a la zona mitja i posar fi a la mala ratxa de partits sense guanyar.

L’equip escapulat va iniciar amb molt de caràcter el seu segon desplaçament a les illes en tant sols quinze dies. Només passaven dos minuts del rellotge quan Josa, després d’una jugada de córner, aprofitava el refús local per obrir el marcador. Aquest gol era l’inici dels millors minuts graciencs que fins al minut 20 van fer gaudir als pocs espectadors que visitaven la ciutat esportiva. El bon joc i col·locació dels de Jesús Angoy va acabar ampliant el marcador amb una bona recuperació de Josa al mig del camp, aquest va iniciar una bona jugada trenada de fins a quatre jugadors i després de dos tirs a porta agafaria la pilota a la frontal i amb un fort tir posava el segon al marcador.

El Mallorca no es va venir avall i a partir del minut 20 va començar a imposar el seu domini. Tant va ser així que en un córner va retallar el marcador. El domini mallorquí era clar i l'Europa va arribar a concedir fins a 11 córners a la primera part. La represa va donar oxigen als graciencs i poc a poc van disposar d’un major control del partit. La pilota continuava estant una mica més al costat del Mallorca però les sortides en velocitat de Xavi i Isaac preveien molt de perill. Tant va ser així que el minut 55 una pilota recuperada en construcció per Xavi acabaria amb una sortida ràpida i gol del propi Xavi.

A partir d’aquest moment l’Europa, conscient del desgast fet al camp de gespa natural, va voler tirar del seu caràcter i posicionament per portar els tres punts de tornada. El Mallorca anava tenint diverses arribades però no acabava d’estar fi . Tot i així en una falta lateral Gabi aprofitava una pilota penjada per retallar el resultat. Tot i l'ensurt, els punts no van volar... bé, sí, van volar cap a Gràcia.

Lliga · Jornada 13 · (30/11/13
)

MALLORCA: Steven, Sastre, Lucas, Carrillo, Júnior (Juan, 56'), Ivan Ruiz (Txetxu, 58'), Ángel, Jou (Gabi, 56'), Agus, Páez (Damià, 51') i James.

EUROPA: Enric, Aleix, Ivan, Josa, Andújar, Marc, Xavi, Germán (Cano, 72'), Rodón (Rubén, 68'), Abad (Ros, 56') i Isaac (Ferran, 56').

TARGETES: Grogues a Carrillo (Mallorca) i Josa (Europa). Doble amonestació i expulsió a Ivan (Europa) un cop finalitzat el partit.

GOLS: 0-1 (Josa, 2'); 0-2 (Josa, 13'); 1-2 (Jou, 24'); 1-3 (Xavi, 55'); 2-3 (Gabi, 88').