IGNOMÍNIA TOTAL

Cornellà 8 - Europa 0

Desfeta en un partit sense ànima

Partit per oblidar el que va signar el Juvenil A de l'Europa a Cornellà per tancar la primera volta de la lliga. L'equip, en el seu retorn a Divisió d'Honor, ocupa una zona relativament acomodada, però l'arribada a la meitat del camí va suposar un total oprobi per un equip que no va tenir ànima. Per a botó de mostra el fet de rebre només una targeta groga davant un equip que estava passant per sobre. Ni les faltes tàctiques van fer acte de presència en el duel d'ahir.

Només iniciar-se el partit l'Europa es va veure superat en tot. Un gol anul·lat al Cornellà en una falta lateral va ser l'avís.Una bona pressió i molt precipitació afavoria a un Cornellà molt ben plantat. El primer gol es va iniciar a la banda esquerra, i amb una paret l’equip verd es va plantar dins l’àrea i amb la passada de la mort, Bartu trencava la igualada. El segon gol arribaria a partir d’una pèrdua al mig del camp, el Cornellà va iniciar un ràpid contraatac i Aitor amb un xut des de la frontal amb rebot inclòs ampliava el marcador.

Poc a poc els escapulats anaven situant-se però les presses feien que hi haguessin moltes pèrdues de pilotes. El tercer gol seria una replica del segon, una pilota interceptada pels jugadors del Cornellà arribarien a l’àrea mitjançant una contra ràpida i un remat creuat d’Aitor feia el tercer. A mida que passaven els minuts s’ampliava el malson dels europeistes que els hi farien el quart gol amb velocitat i un nou llançament exterior. Quan l’Europa estava esperant el descans arribava el cinquè, on una jugada trenada i una nova passada de la mort farien una avisadora maneta abans del descans.

Amb la represa el juvenil gracienc va intentar rentar la seva cara i va introduir tres canvis. Tot semblava que seria així quan Ferran disposava d’una gran ocasió però el seu remat sortiria proper al pal dret de Kevin. Poc durarien les esperances de fer una bona segona part. Només arribar al minut 12, un córner botat des de la banda esquerra dels escapulats acabaria en rematada dins l’àrea petita de Pelegrin. Amb l’equip fos anímicament, el Cornellà no va baixar el llistó i continuava pressionant. Una jugada trenada d’esquerra a dreta acabaria en una passada interior al punt de penal on Bartu faria el seu hat-trick personal. L’Europa feia aigües i no acabava de tenir la pilota ni tres passades seguides. Per la seva banda el Cornellà continuava el seu joc vertical i tancaria el marcador després d’un xut creuat d’Ivan Garcia.

Lliga · Jornada 15 · (14/12/13
)

CORNELLÀ: Kevin, Lara, Kilian (Ivan Garcia, 68'), Romano, Pelegrín (Édgar, 61'), Álex, Ruibal (Joel, 61'), Pau López, Bartu (Sergio Iglesias, 68'), Xerni i Aitor.

EUROPA: Quim, German, Aleix, Josa, Vernet, Marc (Ros, 45'), Xavi (Èric, 52'), Ruben (Rodón, 45'); Lluís, Jiei (Ferran, 45') i Cano.

TARGETES: Groga a Vernet (Europa)

GOLS: 1-0 (Bartu, 15'); 2-0 (Aitor, 19'); 3-0 (Aitor, 33'); 4-0 (Xemi, 36'); 5-0 (Bartu, 43'); 6-0 (Pelegrín, 57'); 7-0 (Bartu, 64'); 8-0 (Ivan García, 76').