Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN BARÇA MASSA EFICAÇ

Pinterest

>> Una crònica de Martí Puig

Europa 0 - Barcelona 4

L'Europa, tot i ben plantat, no pot resistir


Se sabia que sumar ni que fos un punt seria molt difícil i el partit així ho ha constatat. El FC Barcelona, sense fer un partit espectacular, ha deixat clar perquè és el líder de la competició. A través de la possessió de la pilota, però sense mostrar la seva millor cara, ha sigut capaç de resoldre amb solvència el duel d’aquest migdia a l’estadi. Un matiner gol i altres dues dianes abans de la mitja part han deixat el partit vist per sentència. L’atenció per veure si els locals serien capaços de contrarestar el potencial blaugrana era màxima a l’estadi, però els visitants venien amb ganes de resoldre el matx per la via ràpida i han donat molt poques opcions als escapulats.
 
Tot just passaven poc més de cinc minuts que Ebwelle ja començava a decantar la balança tot aprofitant una gran assistència de l’extrem esquerra Moha que havia guanyat l’esquena de la defensa. Els visitants han dominat totalment la possessió de la pilota però, tot i que la sensació de perill era constant, el cert és que no han gaudit de gaires ocasions manifestes de gol. El punta Munir, tot i això, es mostrava incisiu i provava Quim des de fora l’àrea. L’Europa, per contra, ha estat ben posicionat en el terreny de joc i esperava alguna oportunitat que pogués arribar.
 
Ha sigut Ferran qui ha gaudit de l’ocasió més clara pels locals: després d’un canvi d’orientació de Rodón, s’ha buscat un espai i ha engaltat un perillós xut que, després d’impactar en un defensa, ha sortit desviat. Si l’Europa no ha aconseguit marcar, Munir sí que venia disposat a fer-ho avui a l’estadi. Tot i que Ebwelle gaudia d’una altra clara oportunitat, era el davanter centre qui anotava dues dianes seguides abans del descans: la primera amb un pèl de sort, sorprenent el porter Quim des de fora l’àrea després que el xut toqués en un defensa; la segona de molt bella factura, aprofitant un gran enviament de Joel i definint de vaselina en tan sols dos tocs. Els visitants doncs sentenciaven i l’Europa es retirava als vestidors un pèl abatut.
 
A la segona part l’Europa ha sigut més protagonista i ha gaudit de possessions llargues durant alguns minuts. El pas endavant dels locals comportava, però, descuidar més l’esquena de la defensa i ha sigut en accions a la contra on el Barça s’ha vist més còmode. Uns grans Joel i Alex guiaven els visitants i nodrien els davanters de pilotes franques. Quim resolia bé un mà a mà amb Ebwelle, però minuts després una galopada de Moha, que partia de quasi mig camp, ha acabat amb la diana de Joel que anotava sense oposició.
 
Uns escapulats més presents en el partit no han inquietat, tot i això, una defensa blaugrana que en tot moment s’ha mostrat molt segura. El juvenil es situa ara cinc punts per sobre de la zona de descens i la setmana que ve afrontarà el partit a casa contra el Gimnàstic esperant capgirar la mala ratxa de resultats que l’està acompanyant darrerament.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 17 · (05/01/14
)

EUROPA: Quim, Aleix, Iván (Ros, 46'), Josa, Cano (Vernet, 61'), Marc Garcia, Rodón, Germán, Isaac (Èric, 61'), Lluís i Ferran (Jiei, 53').

BARCELONA: José Aurelio, Godswill (Sergi Palencia, 74'), Roger, Rodri, Julen, Jordi (Juan Antonio, 72'), Joel (Enguene, 69'), Álex, Ebwelle (Maxi, 63'), Munir i Moha. 

ÀRBITRE: Ruben Macera Antón.

TARGETES: Cap.

GOLS: 0-1 (Ebwelle, 7'); 0-2 (Munir, 41'); 0-3 (Munir, 42'); 0-4 (Joel, 65').

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 Fotos: Jordi Freixenet


Pinterest

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell