Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VICTÒRIA MERESCUDA

Pinterest

>> Una crònica de Martí Puig

Europa 1 - Nàstic 0

Partit intens que mereixia més gols locals


Tenia ganes l’Europa de tornar a sumar tres punts. Es presentava a l’estadi un gran rival, amb un gran joc col·lectiu i unes quantes figures com ara Blasi o Maxi, però els locals han sabut contrarestar la qualitat visitant amb una gran pressió i ràpides transicions ofensives. El resultat, tot i que curt, ha sigut just. Un afortunat gol de Lluís ha decantat el marcador.
 
Començava mogut el partit, amb diverses ocasions per als dos bàndols. En el primer quart d’hora s’han pogut veure fins a cinc clares oportunitats de gol: tres pels locals i altres dues pel Gimnàstic. Un Europa ben plantat defensivament, liderat com gairebé sempre per un gran Guillem Josa, s’apropava també a la porteria amb accions de mèrit. La connexió entre el mig de camp i els perillosos i ràpids tres puntes ha sigut immillorable. Tot i així, passada mitja hora de joc, el Gimnàstic hauria pogut avançar-se, però Sori definia massa fluix un clar mà a mà davant del porter. Cano i Lluís eren els més rematadors del conjunt local i Ferran qui arribava a la línia de fons i centrava amb força perill.
 
Precisament el nou de l’Europa, Lluís, ha rematat picat al pal un bon enviament des del córner poc abans d’arribar al descans. S’arribava a la mitja part amb força igualtat i amb un partit força mogut. Si era Lluís qui es mostrava més perillós en la primera part, era el mateix punta qui faria el gol de l’Europa en acabar el seu centre enverinat al fons de la xarxa rival. Ha sigut un gol afortunat però just vist el joc dels dos equips. El Gimnàstic, tot i així, no ha perdut la cara del partit i ha continuat en la mateixa línia. L’Europa, tot i tenir menys possessions i jugar un pèl més defensivament, era qui gaudia de millors ocasions.
 
Els tres davanters han tingut en les seves botes el segon gol, però entre el porter Sergio i la mala sort, la pilota no ha volgut entrar. Només el lògic nerviosisme d’un partit amb el marcador tan ajustat ha fet que l’equip visitant s’apropés a la porteria d’Enric, però les accions de perill les ha resolt bé l’equip local en la zona defensiva. L’Europa suma, d’aquesta manera, una nova victòria després de diversos partits on la derrota era el resultat predominant. Un cop trencada la ratxa negativa cal veure si els bons resultats seguiran acompanyant l’equip d’Angoy en els propers partits.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 18 · (11/01/14
)

EUROPA: Enric, Aleix, Ivan, Josa, Vernet, Marc Garcia (Ros, 74'), Rodón, Germán, Ferran (Xavi, 84'), Lluís (Isaac, 68') i Cano (Èric, 78').

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA: Sergio, Cala, Maxi, Roger, Òscar, Modest, Domènec (Alberto, 63'), Romeu, Blasi, Iker (Xavi, 46') i Sori. 

ÀRBITRE: Óscar Sánchez Arias.

TARGETES: Grogues a Josa, Ivan i Marc Garcia (Europa) i a Maxi (Gimnàstic de Tarragona).

GOLS: 1-0 (Lluís, 49').

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

 Fotos: Jordi Freixenet

 

Pinterest

 

 

 

acidH TEB FederacioAcell