NOVA DERROTA CONTUNDENT

Crònica: Redacció

Atl. Baleares 6 - Europa 1

Average perdut contra un rival directe

La visita a Ses Illes va signar-se amb una abultada derrota gestada amb dos gols en contra en el primer quart d'hora de joc. El conjunt escapulat va anar a remolc constantment d'aquesta llosa numèrica i no va poder evitar que un rival directe guanyés el partit i el gol average particular.

Xiscu i Torres, als minut 9 i 16 respectivament, van obrir la llauna per un Atlético Baleares que va saber jugar molt bé amb la comoditat d'aquest marcador matiner. L'Europa va efectuar dos canvis al primer temps (Cano per Aleix i Raúl per Rodón) intentant, donat el marcador advers, una reacció ràpida. No obstant, l'equip va marxar al descans amb 3-0 en contra, el tercer dels locals obra d'Álvarez a la mitja hora de joc.

A la represa Cabrer, al minut 67, va sentenciar gairebé tota opció d'empat, malgrat retallar distàncies Lluís quatre minuts més tard amb el 4-1. Finalment, un parell de gols més han donat per tancada la golejada local, una nova i abultada ensopegada d'un Europa que té el mèrit de viure uns quants punts fora del descens fruit de treballades victòries i empats però que encaixa massa gols. De fet, és l'equip més golejat de la lliga amb 53 dianes en contra, 14 més que el darrer classificat. Una de les feines de l'equip d'aquí al final de temporada serà, sens dubte, evitar aquests partits on es passa del blanc al negre.

Lliga · Jornada 19 · (18/01/14
)

ATL. BALEARES: Mateu, Dani, Sabater, Martí, Felipe, Manu, Onofre (Óscar, 75'), Álvarez (César, 77'), Torres, Moya (Marc, 68') i Xiscu (Cabrer, 57').

EUROPA: Enric, Aleix (Cano, 21'), Ivan, Josa, Vernet, Marc, Xavi, Rodón (Raúl, 21'), Lluís, German (Isaac, 60') i Ferran (Ros, 46').

ÀRBITRE: Raúl Martín.

TARGETES: Grogues a Martí (Atl. Baleares) i Rodón (Europa).

GOLS: 1-0 (Xiscu, 9'); 2-0 (Torres, 16'); 3-0 (Álvarez,30'); 4-0 (Cabrer, 67'); 4-1 (Lluís, 71'); 5-1 (Marc, 73'); 6-1 (Cabrer, 80').

Font i foto: futbolbalear.es ( Pepe Vargas )