CÀSTIG EXCESSIU

Redacció

San Francisco 3 - Europa 0

Una derrota tanca les visites a les Balears

El Juvenil A va tornar a caure derrotat en la seva visita a Ses Illes, en perdre per tres a zero davant el San Francisco, rival que es troba immers de ple en la lluita per evitar el descens. Aquest cop, però, la derrota no va ser reflexe del que va passar durant el partit, on les errades arbitrals van perjudicar bastant als escapulats.

El partit va començar sense un clar dominador, tot i que el joc directe dels mallorquins els feien aproximar-se més a l'àrea escapulada. Ja al minut 21, la primera decisió polèmica del col-legiat i que, de ben segur, va marcar el partit. En un embolic dins l'àrea, l'àrbitre va xiular penal per una suposada empenta de Ros a un davanter local. Davant la sorpresa general, la jugada va ser xiulada com a penal, que Álex va transformar enganyant a Quim i fent posar el 1 a 0 al marcador. Poc després va arribar la millor ocasió per l'Europa: bona jugada de Xavi Bou per la dreta, amb centrada enrera i errada en el remat de Lluís. Poc més a destacar en aquesta primera part, sinó dos xuts des de la frontal del San Francisco, després de jugada de servei de banda, un ben aturat per Quim i l'altre fora desviat per poc.

Al descans, l'Europa va introduir dos canvis ja de sortida per intentar igualar el partit, però ben aviat, ja al minut 51, una indecisió entre Ivan i Quim l'aprofitava el davanter mallorquí Xesc, per fer pujar el segon gol al marcador. El gol va ser un cop moral fort pels escapulats que a més veien com qualsevol decisió arbitral els perjudicava repetidament.

Ja amb l'Europa abocat buscant reduit distàncies, va arribar el definitiu 3 a 0, fet novament per Xesc que va rematar de cap al segon pal una centrada per la dreta de l'atac local. Amb aquesta derrota, el San Francisco marca el descens, mentre l'Europa marca la salvació, encara amb un coixí de vuit punts de distància.