Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN GOLÀS RESOL EL PARTIT



>>> Una crònica de: Martí Puig

Europa 0 - Jàbac Terrassa 1

Derrota escapulada a l'estadi

Tothom sabia de la qualitat del Jàbac i la dificultat que tenien els locals per endur-se els tres punts. El partit va ser força igualat, amb més ocasions per a l’Europa en la primera part i més pels visitants en la segona. Una obra d’art del visitant Xavi va avançar el Jabac i l’Europa, que va quedar amb deu jugadors pocs minuts després, ja no va saber reaccionar.
 
Tot i la derrota final, l’Europa hauria pogut guanyar el partit en la primera meitat. El joc era ensopit i lent, poc maco, i les imprecisions se succeïen. Les ocasions eren poques i la pilota amb prou feines s’apropava a qualsevol de les dues porteries. Tot i això, l’equip local va gaudir de tres clares ocasions per avançar-se, però no les va saber aprofitar. En primera instància, i tot just passats pocs minuts, era Lluis qui xutava desviat després d’una gran passada d’esquena de Ros; més tard era Marc Garcia qui s’inventava un espai a l’esquena de la defensa i deixava sol German, però el porter Marc rebutjava la pilota amb els peus; finalment, una gran autopassada de German acabava amb un centre al segon pal que Ros no encertava a rematar.
 
Poc incisiu es mostrava en canvi el Jàbac que, de totes maneres, trenava alguna jugada amb cert perill. La segona meitat, per contra, es pot resumir en un sol nom: Xavi. El migcampista visitant  va deixar resolt el partit amb un imparable xut des de fora l’àrea que va entrar per l’escaire; l’extrem escapulat Xavi, en canvi, va ser expulsat i amb l’expulsió es van acabar les aspiracions locals. El partit s’havia mostrat igualat fins al gol, però a partir de llavors va canviar radicalment.
 
La justa expulsió de l’escapulat, que era l’últim home i va cometre un clar penal, va acabar de rematar el matx. Tot i que Cesc va fallar la pena màxima, l’Europa, nerviós, no va saber enfrontar-se al joc dels visitants, que movien la pilota amb molta més velocitat. El Jàbac podria haver marcat un o dos gols més, però entre el desencert dels visitants i l’encert del porter Enric, el marcador va ser ja definitiu.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 22 · (08/02/14
)

EUROPA: Enric, Germán, Iván, Josa, Andújar, Marc Garcia, Rodón, Ros (Ferran, 67'), Xavi, Abad (Isaac, 75') i Lluís.

JÀBAC TERRASSA: Marc, Jony, Adri, Guillem, Edu, Pau, Xavi, Ivan (Pau Navas, 76'), Albert (Karim, 92'), Cesc (Pablo, 85') i Aitor (Alti, 64'). 

ÀRBITRE: David García Rosel.

TARGETES: Grogues a Ros (Europa) i Edu i Adri (Jàbac). Vermella directa a Xavi (Europa).

GOLS: 0-1 (Xavi, 62').

 

 


 

 

acidH TEB FederacioAcell