Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN BADALONA MOLT PRAGMÀTIC



>>> Una crònica de: Martí Puig

Badalona 3 - Europa 1

Les imprecisions es van pagar cares

L’Europa, situat un lloc per sobre del descens, visitava el camp del tercer classificat de la categoria. Tot i la teòrica superioritat del rival, el cert és que el partit va ser prou igualat, en alguns trams els visitants van ser fins i tot superiors. Però una pèrdua de pilota del porter Enric va avançat de manera injusta els locals.
 
A partir d’aquí, un Badalona ben situat sobre el terreny de joc no va permetre a l’Europa capgirar la situació. El juvenil es va plantar al camp del Centenari amb certes variacions tàctiques. L’equip va jugar des de l’inici fins al final amb defensa de tres, dos carrilers i Jiei de mitja punta intentant combinar amb Lluís, deixant jugar a la línia defensiva rival i apretant quan la pilota arribava al mig camp. El Badalona no aconseguia trobar-se còmode en el partit i els visitants, per contra, de tant en tant s’acostaven a la porteria rival: destaquen tres xuts de Vernet, Uceda i Jiei des de fora l’àrea que van portar poc perill i un fort xut sense angle de Lluís que va rebutjar el porter.
 
Els locals estaven espessos, però s’entreveia la qualitat de la seva línia ofensiva. El mitja punta Pau, un molt habilidós Carracedo i el punta Draman eren capaços de crear perill tot sols. Però el partit va canviar a partir del primer gol. Enric, que acabava rebre una passada de la defensa, va intentar regatejar el davanter Draman que, més llest, va robar-li la pilota i va marcar a porta buida. Es va arribar al descans amb l’Europa confús i el Badalona més assentat en el matx. En la segona meitat el guió va ser més o menys el mateix, tot i que els visitants es van mostrar superiors.
 
El Badalona estava més preocupat de mantenir la porteria a zero que no pas de marcar el segon i esperava endarrerit al rival. L’Europa va moure bé la pilota i va gaudir, sobretot, d’una clara ocasió de perill: Uceda, però, rematava per sobre del travesser una molt ben picada falta per part de Germán. Els minuts passaven i els visitants no aconseguien empatar; els locals trobaven per contra cada cop més espais a l’esquena de la defensa escapulada.
 
En una d’aquestes, una magnífica combinació entre Lianes i Draman acabava amb una vaselina del primer que tocava el travesser. El rebuig l’aprofitava, per mala sort visitant, Carracedo per marcar de cap. En el temps de descompte Ferran escurçava distàncies de córner i Draman, amb l’Europa bolcat intentant empatar, empenyia una pilota des del segon pal després d’una bonica jugada entre Pau i Lianes.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 23 · (15/02/14
)

BADALONA: Bastida, Resina (Juba, 82'), Coll, Lázaro (Esteve, 67'), Marc, Patrick, Doudou (Lianes, 72'), Carracedo, Pau, Bernat (Carlos, 56') i Draman.

EUROPA: Enric, Josa, Aleix, Iván, Uceda (Andújar, 82'), Germán (Isaac, 78'), Rodón (Biel, 70'), Abad (Ros, 58'), Vernet (Ferran, 65'), Jiei i Lluís. 

ÀRBITRE: Carlos Ferrero Mansilla.

GOLS: 1-0 (Draman, 28'); 2-0 (Carracedo, 70'); 2-1 (Ferran, 91'); 3-1 (Draman, 93').

 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Jordi Freixenet

 

acidH TEB FederacioAcell