Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SENSE CAP MENA DE POSSIBILITAT



>>> Una crònica de: Martí Puig

Europa 1 - Espanyol 6

La qualitat perica supera l'entusiasme local

L’Europa no ha trobat en cap moment resposta al gran joc de combinació de l’Espanyol. Dos gols rebuts en el primer quart d’hora han complicat molt les coses al juvenil escapulat que, tot i així, s’ha mantingut viu fins a quasi el final de la primera meitat. La segona meitat ha sobrat en un partit massa desigual. L’Europa pot caure ara en posicions de descens si el San Francisco aconsegueix guanyar demà en la seva visita al camp del Nàstic.
 
Passaven pocs minuts i Lluís, després d’una molt bona jugada del debutant Lozano per banda, no aconseguia finalitzar amb encert. Poques jugades més tard, una pèrdua de pilota en la zona de construcció acabava a les botes de Jafar, que no perdonava des d’una posició molt propera a la porteria. L’Europa havia perdonat i l’Espanyol se n’aprofitava. Pocs minuts després, a la sortida d’un córner, Aaron feia pujar el segon gol al marcador des de la frontal de l’àrea. Un quart d’hora i dos gols. Tot seguit, altres dues jugades visitants deixaven clar de qui era el domini del partit.
 
Davant la presència d’un nombrós públic a l’estadi, però, l’Europa ha iniciat una tímida reacció. Una falta tirada per Germán amb efecte per fora la barrera ha acabat al fons de la porteria rival. Començaven llavors uns deu minuts de dubte per l’Espanyol, que es mostrava més imprecís que anteriorment. Una de les ja habituals galopades de Xavi per banda dreta acabava amb un enviament al punt de penal que ni Abad en primera instància, ni Lluís més tard, aconseguien aprofitar. L’Europa havia tornat a perdonar i l’Espanyol tornava a aprofitar-se’n. Una llarga jugada ofensiva dels visitants, amb més d’un embolic a l’interior de l’àrea escapulada, la finalitzava al segon pal Entrena a plaer després d’un potent centre-xut de Marc Gual. Mitja part i dos gols de diferència.
 
L’Espanyol es mostrava molt segur en defensa amb dos sòlids centrals i dos profunds laterals, potent al mig del camp amb Traoré i molt hàbil davant amb la línia de mitjapuntes i el resolutiu Jafar. Els locals han encarat la segona meitat amb defensa de tres, incorporant Germán al mig del camp. Però el canvi tàctic no ha sigut efectiu i el control del partit seguia sent clarament visitant. Carles anotava el quart dels visitants després d’una magnífica passada d’Iván per Jafar que aquest no havia sabut finalitzar. Els locals han fet llavors els quatre canvis, un cop el resultat del partit ja era irreversible.
 
Xavi hauria pogut reduir la diferència aprofitant un gran enviament de Germán, però la seva vaselina ha sortit massa alta. El partit ja estava resolt, però els visitants encara tenien ganes de fer més gols. Iván i Jafar han sigut els encarregats de marcar els dos darrers, amb l’Europa amb els braços ja abaixats i desordenat tàcticament. Els escapulats visitaran la jornada vinent el Narcís Sala i provaran de retrobar el camí de la victòria després de quatre derrotes consecutives.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 24 · (22/02/14
)

EUROPA: Quim, Germán, Iván (Aleix, 62'), Josa, Andújar, Marc Garcia, Ros (Uceda, 62'), Abad (Ferran, 62'), Xavi, Lozano i Lluís (Isaac, 62').

ESPANYOL: Ruben, Lirola, Roger (Ian, 69'), Aaron, Lluís, Traoré, Borja, Marc Gual (Iván, 53'), Julio (Carles, 53'), Jafar i Entrena (Domi, 59'). 

ÀRBITRE: Alfonso Oliva Bueno.

TARGETES: Groga a Aaron (Espanyol).

GOLS: 0-1 (Jafar, 7'); 0-2 (Aaron, 11'); 1-2 (German, 28'); 1-3 (Entrena, 39'); 1-4 (Carles, 54'); 1-5 (Iván, 75'); 1-6 (Jafar, 83').

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Jordi Freixenet

 

acidH TEB FederacioAcell