Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

SURTEN DEL DESCENS!


>>> Redacció

Zaragoza 0 - Europa 1

La capital aragonesa torna a ser talismà

L'Europa necessitava sí o sí una victòria per no deixar escapar el tren de la salvació i la va aconseguir contra un rival directe, el Zaragoza, i en el mateix escenari on fa sis anys va aconseguir mantenir la Divisió d'Honor guanyant en el darrer partit del campionat. A la lliga li resten tres finals i l'equip de Jesús Angoy i Sergi Reyes les encararà defensant la primera de les posicions fora del descens.
 
El quadre gracienc era plenament conscient que, si bé no matemàticament, tot el que no fos guanyar en la seva visita a territori aragonès era gairebé una condemna a haver de viure un autèntic miracle per no descendir. Tant mentalitzat va sortir l'equip a la gespa que als tres minuts de joc ja va disposar de la primera ocasió de gol i al minut nou ja es va posar per davant amb la diana que acabaria sent l'únic i decisiu gol del partit. Una jugada per banda va acabar a botes de Lluís qui, després de fer un barret al seu defensor, va acabar foradant la xarxa.
 
El Zaragoza, implicat també en aquesta lluita, va provar-ho de diferents maneres però no va trobar com empatar el partit. A la represa, l'Europa en alguna contra i alguna acció a pilota aturada podria haver ampliat distàncies, però finalment el marcador no es va moure. Ara l'equip gracienc té per davant els darrers tres grans reptes: rebre el Mallorca a casa, desplaçar-se a camp del Roda i tancar la lliga a casa amb un duel català contra el Cornellà.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 27 · (23/03/14
)

ZARAGOZA: Ortiz, Delmás, Nieto, Guti, Motero, Calvo, Chema (Gutiérrez, 73'), Guillermo (Erik, 52'), Negredo (Muñoz, 68'), Gil i Alcaine (Aparicio, 80').

EUROPA: Enric, Germán, Ivan, Josa, Vernet, Marc García (Andújar, 76'), Xavi, Ros, Lluís (Isaac, 46'), Abad (Ruben, 68') i Cano (Ferran, 54'). 

ÀRBITRE: Usón Rosel (Aragó).

TARGETES: Grogues a Motero (Zaragoza) i a Xavi i Abad (Europa).

GOLS: 0-1 (Lluís, 9').
 



acidH TEB FederacioAcell