Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

UN GOLÀS DECANTA LA BALANÇA


>>> Una crònica de Martí Puig

Europa 0 - Mallorca 1

El Mallorca guanya un duel igualat

L’Europa arriba al tram final de la temporada necessitat de punts per aconseguir la premanència. Ahir es presentava un partit difícil, contra un dels equips de dalt. Un solitari gol a la primera part va decidir el partit. El Juvenil es va trobar davant un equip molt ben organitzat que va deixar poques opcions, tot i que l’empat no hauria sigut ni molt menys injust.
 
La possessió va començar sent exclusivament dels visitants, que treien la pilota des de darrera amb molta nitidesa i claredat. Tot i la tranquil·litat amb què el Mallorca trenava passades, el cert és que la defensa local tampoc patia gaire. Les ocasions esren més aviat escasses. Tot just un contraatac passat un quart d’hora des de l’inici del partit posava l’ai al cor a l’afició escapulada: Sastre va recòrrer quasi mig camp per banda esquerra i va xutar al pal, el rebuig el rematava fora Gabi sense la presència del porter. En un partit de poques ocasions era en aquest tram quan més oportunitats hi havia.
 
Pocs minuts més tard, de fet, Lluís recollia una passada de German i, després d’una jugada personal xutava un pèl desviat. Tot i això, el domini del joc seguia sent dels visitants, que seguien sense posar-se gens nerviosos. El gol arribava, per mala sort dels escapulats, en un rebuig a la frontal de l’àrea gran: la pilota la va acabar recollint el lateral Sastre que va creuar la pilota a l’escaire, impossible pel porter. S’arribava al descans seguint la mateixa tònica que al principi. La igualtat del matx només la va trencar un golàs.
 
La segona part va seguir un guió similar, però el Mallorca gaudia ara de menys possessió i l’Europa, per contra, jugava en posicions més ofensives. Els visitants tindrien una clara ocasió en rematar Àngel una falta lateral que miraculosament va rebutjar Enric, però l’Europa seguia buscant l’empat. Molta voluntat i poca precisió per part dels locals que tot i l’empenta no aconseguien trobar clares ocasions de gol. El Mallorca, tot i que no del tot segur, es sentia còmode al camp i esperava un contraatac per rematar el partit. Però no hi va haver ni empat ni segon gol visitant.
 
El partit concloïa amb l’Europa assetjant la defensa visitant però sense gaudir de cap ocasió clara de perill. Només un xut llunyà de Xavi i alguna falta lateral o córner picats per Cano feien patir el porter visitant. Els escapulats visitaran la propera jornada el camp del Roda en la penúltima jornada de la Divisió d'Honor. La lliga acabarà a casa. Ara mateix, l'Europa està dos punts per sota del San Francisco, equip que marca la permanència.

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 28 · (29/03/14
)

EUROPA: Enric, Aleix, Iván, Josa, Vernet (Isaac, 83'), Marc García (Andújar, 63'), Ros (Rubén, 73'), Germán, Xavi, Lluís i Ferran (Cano, 63').

MALLORCA: Parera, Sastre, Xisco, Juan, Chechu, Iván, Damià (Jou, 77'), Gabi, Páez (Baba, 67'), Àngel (James, 56') i Agus. 

ÀRBITRE: Víctor Manuel Sánchez Rico (Barcelona).

TARGETES: Grogues a Sastre i Agus (Mallorca).

GOLS: 0-1 (Sastre, 28').
 

Imatges del partit

Europa

Europa

Europa

Europa

Europa

Fotos: Jordi Freixenet

acidH TEB FederacioAcell