CAMPANADA D'HONOR!

L'Europa guanya al tercer classificat

Juvenil A - San Francisco

El Juvenil A de l'Europa ha donat una de les campanades de la temporada en superar aquesta tarda al Nou Sardenya al tercer classificat, el San Francisco, pel resultat de 2-1, amb el gol de la victòria transformat al minut 84 davant el deliri del públic local. L'equip balear, tercer classificat fins aquesta jornada i en zona de Copa del Rei, cau fins al cinquè lloc.

Marcador del Partit

Victòria de prestigi l'aconseguida aquesta tarda pel Juvenil A davant el San Francisco. L'equip escapulat s'ha sumat a les campanades d'aquesta jornada (el Lleida, principal perseguidor, a guanyat al Zaragoza, segon classificat) per tal de seguir una setmana més fora del descens de categoria i sumant punts en la seva particular lluita.

La primera ocasió del partit, però, ha caigut del cantó visitant, quan Jose Maria ha aprofitat un error de la defensa gracienca per plantar-se sol davant Abel. El jugador balear ha intentat picar la pilota per sobre del porter gracienc, però Abel, amb un extraordinari salt, ha aconseguit tocar la pilota amb el palmell de la mà i fer-se finalment amb el seu control. A la mitja hora de joc, primer gol de la tarda. Una falta directa executada per Rául ha anat a parar a l'escaire de la porteria del San Francisco, convertint-se en l'1-0, molt celebrat per jugadors i tècnics. Com es pot veure a la imatge d'obertura, Raúl ha imitat la celebració dels gols d'Anelka fent un moviment amb les mans similar al vol d'un ocell.

No obstant, poc ha durat l'eufòria, ja que en una pilota centrada al punt de penal de l'àrea escapulada, Golobart, per accident, ha ficat la pilota dins de la seva pròpia porteria. Amb aquest resultat s'ha arribat al descans. El segon temps ha començat amb una acció on Golobart ha compensat, i sobradament, el seu error. El visitant Juanpe ha encarat la porteria de l'Europa al minut 52, ha driblat Abel en la seva sortida i quan es disposava a rematar a porteria buida, Golobart, després d'una increïble carrera, ha arribat a temps de posar la bota i enviar la pilota a còrner.

Al minut 69, Saddick ha provat de fer una vaselina des de 40 metres que ha sortit per poc per sobre el travesser. El partit s'havia tornat de color gracienc, però amb un petit nerviosisme ja que en qualsevol contraatac el San Francisco podia demostrar el perquè de la seva classificació i deixar l'Europa sense premi. No ha estat així, ja que la insistència local ha tingut premi al minut 84, després d'una extraordinària jugada de classe de Llobet, que ha cedit l'esfèrica per Fran qui, des de la frontal, ha engaltat tal com li venia i ha fet aixecar el Nou Sardenya de les seves cadires. 2-1 i una setmana més fora de perill.