Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

DESCENS MATEMÀTIC


>>> Redacció

Roda 3 - Europa 0

El conjunt gracienc perd la categoria

Una temporada després d'haver aconseguit el retorn a Divisió d'Honor, el Juvenil A de l'Europa no ha pogut mantenir-se dins l'elit del futbol de base estatal i amb una clara derrota al camp del Roda va esgotar la darrera i remota opció de permanència. L'equip tornarà a militar a la Lliga Nacional la propera temporada. A falta d'una jornada pel final del campionat de lliga, ja es coneixen tots els equips descendits: Europa, Sant Andreu, Girona i Menorca.
 
La permanència passava per una comparativa directa entre San Francisco i Europa. El calendari era complicat i tot feia preveure que el San Francisco ho tindria fàcil per fer la seva feina independentment dels resultats europeistes, però el conjunt gracienc havia d'intentar fer la seva feina en les dues últimes jornades i esperar. Les opcions, però, han quedat esgotades a la primera.
 
Davant el Roda, superioritat total del conjunt local, especialment a la primera part, on tres gols en poc més de sis minuts van deixar el quadre català virtualment descendit al descans. Tot i baixar una marxa el Roda a la segona part, l'Europa, vençut, no va poder intentar una remuntada èpica. El descens impedirà, de retruc, que el Juvenil B pugui ascendir, donat que el Juvenil A anirà a parar a la mateixa categoria on el segon equip escapulat hauria pujat.
 

Fitxa Partit
Lliga · Jornada 29 · (06/04/14
)

RODA: Ximo, Migue, Maldonado, Guinot, Genís, Rodrigo, Gerard, Alberto, Pibe (Simón, 46'), Pablo (Belizón, 70' i aquest per Matías, 80') i Alfonso (Alvarito, 55').

EUROPA: Enric (Quim, 46'), Aleix, Iván, Josa, Andújar (Cano, 46'), Marc Garcia (Ruben, 57'), Germán (Isaac, 65'), Ferran (Jordi Ros, 46'), Lluís, Xavi i Vernet. 

ÀRBITRE: Gil Coscolla.

TARGETES: cap.

GOLS: 1-0 (Alberto, 16'); 2-0 (Pibe, 20'); 3-0 (Pibe, 23'). 

acidH TEB FederacioAcell