CONTUNDENT DERROTA DE COMIAT

Europa 1 - Cornellà 5

El Cornellà guanya el duel que tanca la lliga

Era l’última jornada i els locals afrontaven el partit sabent des de la setmana anterior que ja havien descendit matemàticament. Dos gols matiners han acabat amb tota l’emoció que podria haver tingut aquest duel intranscendent. La qualitat dels homes d’atac visitants ha sigut el més destacat en un partit que ha tingut una intensitat pròpia de pretemporada.

Tot just s’iniciava el partit i el públic encara no s’havia assegut que el Cornellà ja s’havia avançat. Un xut creuat de Bartu des de l’interior de l’àrea ha acabat al fons de la xarxa escapulada. Pocs minuts després, a la sortida d’un córner, Pelegrin rematava al segon pal i Sergio acabava d’empènyer la pilota. La possessió ha sigut domini total dels visitants, que en tot moment han controlat el ritme de joc. Des de la banqueta local, provant de capgirar la situació, s’ha decidit fer un canvi de posicions i el capità Josa ha passat al mig del camp.

Alguna acció aïllada de Lluís per banda dreta feia intuir cert perill, però poc abans del final de la primera part era de nou Bartu qui, aprofitant una gran passada entre línies de Lara, superava en el mà a mà a Quim. A la segona part l’Europa ha sortit amb defensa de tres i ha fet tots els canvis possibles, per tal de donar minuts a tots els jugadors. Però la tònica ha seguit sent la mateixa.

Un malentès entre Aleix i Enric acabava amb la pilota al fons de la xarxa i, més tard i aprofitant un rebuig d’un xut al pal, era Ruibal qui feia el cinquè a porta buida. Un minut més tard Germán ha fet de penal el gol de l’honor. D'aquesta manera el Juvenil A posa punt i final a la seva aventura a la màxima categoria del futbol estatal, que finalitza amb la disputa d'aquesta jornada 30. La temporada vinent el màxim exponent de la base gracienca militarà a Lliga Nacional amb la clara intenció de provar de tornar a donar el salt.

Lliga · Jornada 30 · (13/04/14
)

EUROPA: Quim (Enric, 46'), Aleix, Iván, Josa, Vernet, Marc Garcia (Rubén, 46'), Germán, Abad, Xavi, Lluís (Isaac, 46') i Cano (Andújar, 46').

CORNELLÀ: Javi, Lara, Édgar (Álvaro, 64'), Romano, Pelegrin, Álex, Sergio, Pau, Bartu (Albert, 59'), Édgar Moragas i Aitor (Ruibal, 70').

ÀRBITRE: Arnau Llopart Carbó.

TARGETES: Groga a Cano (Europa).

GOLS: 0-1 (Bartu, 4'); 0-2 (Sergio, 17'); 0-3 (Bartu, 34'); 0-4 (Aleix -pp-, 59'); 0-5 (Ruibal, 74'); 1-5 (Germán, 75').