Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA DECIDEIX AL FINAL UNA VICTÒRIA MOLT MERESCUDA

Els graciencs han fet sobrats mèrits

Europa-Girona

L'Europa ha sumat la primera victòria a la lliga en un partit molt treballat i disputat davant un Girona també necessitat de punts. Els graciencs han fet mèrits pel triomf però un gol visitant a falta d'un quart d'hora semblava voler desfer els somnis locals. Al final, els punts a casa. Cal destacar el gol decisiu de Puerto al final del partit, assegurant la victòria i signant una setmana fantàstica en l'apartat personal. Debut al Primer Equip i gol, jornada de lliga el cap de setmana i gol del triomf. Es pot demanar més?

 

Marcador


Amb el complicat calendari que li ha tocat al conjunt gracienc al principi de lliga (ara vindrà el plat fort en les properes setmanes), sumar la primera victòria al campionat i deixar els primers punts a casa dins el seu sac, era primordial per l'equip d'Ángel Gómez, sobretot després de caure derrotats injustament la setmana anterior a Badalona.

Ben aviat s'han posat els graciencs a la feina. Minut dos i primer gol. Una centrada de Josu al segon pal ha estat aprofitada per Arnau tal com queia per fer pujar el primer gol a l'electrònic del Nou Sardenya. L'inici dels graciencs ha estat senzillament espectacular. De fet, Toni ha tingut una nova oportunitat clara de gol al minut 9. Tot i així, el Girona ha despertat de cop i després d'un blocatge desencertat de Siset en el servei d'una falta directa, Serramitja ha xutat a boca de canó de la porteria escapulada. Per sort dels locals, el xut ha anat a picar a la base del pal.

A partir d'aquest moment, la bojeria en atac dels dos equips s'ha calmat i han arribat minuts de perill a pilota aturada. Fins a la finalització del primer temps, destacar una clara ocasió del capità Josu a quatre minuts pel descans. Una pilota robada per Arnau ha estat servida en profunditat per l'extrem gracienc qui, un cop superat el porter, ha vist com un defensa ha tret la pilota de la línia de gol.

Al segon temps, l'Europa ha tingut ocasions per rematar el partit. Sobretot dues de consecutives a la darrera mitja hora. Primer Blas, amb una mitja volta al minut 64, que ha sortit fregant el pal. Posteriorment, només un minut més tard, Arnau, amb un xut a la base del pal en una posició força escorada. Quan més mèrits feia l'Europa per guanyar, clatellada del Girona. Una falta a la frontal ha estat pentinada subtilment per Argelés dins l'àrea petita, establint l'empat.

L'equip gracienc no s'ha rendit i ha buscat la victòria amb insistència. El premi ha arribat al minut 82, quan Puerto ha signat la seva "setmana fantàstica" i amb un xut de primeres des de la frontal ha ajustat la pilota a la base del pal, al fons de la xarxa. Triomf merescut, punts al sac i bones sensacions les que ha deixat l'Europa en l'estrena a casa en un duel que ha tingut (també s'ha de dir quan toca) un arbitratge impecable de Gracia Álvarez.

 

Fitxa


13/09/08 · Estadi Nou Sardenya
2a jornada Lliga · Divisió d'Honor

EUROPA: Siset, Escudero, Golobart, Denis, Vallejo, Carlos, Blas (Freixas, 68'), Aleix (Cañete, 75'), Toni (Puerto, 57'), Josu (Uri, 85') i Arnau.

GIRONA: Martí, Subirana, Pau (Fran, 45'), Virolés (Jairo, 82'), Canal, Alexis (Berta, 85'), Edgar (Argelés, 45'), Masó, Casas, Serramitja i Mercader.

ÀRBITRE: Gracia Álvarez

TARGETES: Grogues a Cañete (Europa) i a Virolés i Alexis (Girona)

GOLS: 1-0 (Arnau, 2'); 1-1 (Argelés, 75'); 2-1 (Puerto, 82').

Imatges

Europa-Girona

Europa-Girona

Europa-Girona

Europa-Girona

Europa-Girona

 

acidH TEB FederacioAcell