EL BARÇA S'EMPORTA UN DERBI EN QUE HA PATIT FINS AL FINAL

L'Europa planta cara al màxim favorit al títol

Juvenil A - Barcelona

Bon derbi el que es va viure ahir a la tarda al Nou Sardenya. Escapulats i blaugranes van disputar un partit on els visitants van portar el lògic domini de la pilota però on van haver de suar per fer-se amb el triomf davant un Europa que va pressionar molt a l'inici i final de l'encontre.

Durant el primer quart d'hora, l'Europa va saber lligar de mans als visitants i en dos serveis de cantonada va poder obrir el marcador. El Barça només va crear perill a pilota aturada i amb domini altern, cedint l'Europa la sortida de la pilota i plantejant ràpids contraatacs. En un d'aquests perills visitants a pilota aturada, Dos Santos va xutar una falta a la frontal de l'àrea, imparable per a Siset.

A partir d'aquí, els blaugrana es van començar a sentir còmodes i van dominar el 'tempo' del partit. Propers a la mitja hora, Montoya va centrar des de la banda dreta i Polaco va fer pujar el 0-2 al marcador. Per part de l'Europa, i abans d'arribar-se al descans, una canonada d'Arnau en temps afegit va ser desviada per un defensa.

A la represa, el porter escapulat Siset va intervenir ben d'hora amb molt encert en un cara a cara amb Anselmo on el jugador gracienc va guanyar la partida. L'Europa no va deixar mai de pressionar i el premi, per insistència, havia d'acabar arribant. Així va ser al minut 57, quan Blas va enviar de cap al fons de la xarxaun servei de cantonada de Jose. Amb els ànims del gol, l'equip d'Ángel Gómez va seguir apretant i, tot i que cada acció del Barça era per tenir el cor en un puny, els locals seguien posant setge als pals defensats per Marc Martínez.

Un nou còrner, al minut 77, va propiciar un remat de Golobart que va treure la defensa visitant. A quatre minuts per acabar l'encontre, una nova falta directa magistral de Do Santos va anar a parar al pal, concretament al travesser. Tot i l'empenta final al descompte, l'Europa no va poder empatar un partit en que va mostrar molt bons fonaments pels immediats duels que haurà d'encarar l'equip a Divisió d'Honor.