EFECTIVITAT I SOLVÈNCIA PER SUMAR LA SEGONA VICTÒRIA

El triomf permet assolir la meitat de la taula

Europa - Ferriolense

Quan l'equip local guanya per 4-1 en un partit difícil, amb joc aeri i un rival lluitador, la victòria té doble bon regust. El partit no es que fos memorable, però quan les coses no surten sota el guió previst i igualment es guanya, això vol dir que aquest equip té autèntica fusta de campió. El conjunt balear va rebre potser massa gols, però l'Europa va merèixer totalment la victòria.

El partit va començar amb una escapada de Toni que va rebre un penal d'aquells que no deixen lloc a dubte però que l'àrbitre no va veure. Errors a banda, el primer quart d'hora de partit va ser de pressió local i únicament a pilota aturada l'Europa rebia perill en algun que altre avís sense consideració. No obstant, en una d'aquestes aproximacions, i després d'un servei de banda, Peset va xutar i la pilota va picar al peu de Vallejo qui va despistar al debutant Cristian sota pals, fent-se colar la pilota a la pròpia porteria.

El conjunt d'Ángel Gómez, però, no es va descompondre i només dos minuts més tard, Arnau va xutar tal com li venia una bona centrada de Carlos establint l'empat. La primera mitja hora de partit es va tancar amb força joc aeri. Al minut 32, excel·lent jugada d'Arnau, amb dues bicicletes seguides, deixant la pilota a l'espai per a Silva. La jugada va acabar amb un altre clar penal no assenyalat. No tan clar com el primer, però penal al cap i a la fi.  Pocs minuts després, Blas va disposar d'un cara a cara que va desviar el porter balear. Acte seguit, a la següent jugada, una falta directa de Josu va anar a picar contra el travesser. L'Europa mereixia sens dubte decantar el marcador

A la represa, pressió local altra vegada, amb remats als minuts 46 (Dennis) i 51 (Arnau) que obliguen al porter del Ferriolense a convertir-se en el millor home del seu equip. En aquest tram d'encontre, els visitants van començar a tenir els seus millors minuts, contrarrestats per l'Europa. En una de les moltes pilotes robades per l'Europa, Freixas va enviar una pilota a Blas qui va quedar-se sol davant el porter i no va desaprofitar la ocasió, fent el 2-1. Dos minuts després del gol, el travesser es va aliar en aquesta ocasió amb l'Europa, refusant una falta directa del Ferriolense.

Amb uns últims minuts d'anar i tornar i amb el partit trencat des de feia força minuts, és quan Golobart, en la primera pilota que toca en sortir al camp, va rematar un còrner i va posar el 3-1 a l'electrònic de l'estadi, donant total confiança en assegurar la victòria per l'Europa. En temps de descompte, una falta sevida per Carlos la va pentinar Toni per enganyar al porter visitant i fer el 4-1. Cal ressaltar la fe en la victòria de l'equip gracienc, la lluita de l'equip i sobretot els debuts a l'equip de Divisió d'Honor de Cristian i Pol amb una bona actuació.

05/10/08 · Estadi Nou Sardenya
5a jornada Lliga · Divisió d'Honor

EUROPA: Cristian, Dennis, Víctor, Silva (Escudero, 66'), Vallejo, Carlos, Blas (Golobart, 88'), Uri (Freixas, 54'), Toni, Josu (Pol, 78') i Arnau.

FERRIOLENSE: Octavi, Àlex, Mariano, Gaspar, César, Munar (Sebastià, 73'), Silvestre (Rolando, 54'), Oliver, Mateo i Peset (Rigo, 73').

ÀRBITRE: Oliva Bueno

TARGETES: cap.

GOLS: 0-1 (Vallejo -pp-, 20'); 1-1 (Arnau, 22'); 2-1 (Blas, 69'); 3-1 (Golobart, 88'); 4-1 (Toni, 90')