LA REMUNTADA DEL MARCADOR ES VA QUEDAR A MIG CAMÍ

Els balears, molt efectius al primer temps

Juvenil A - Ciutadella

El Juvenil A va caure derrotat al Nou Sardenya davant un conjunt extremadament efectiu de cara a porteria. Durant mitja hora, els graciencs van dominar clarament l'encontre fins que en deu minuts van encaixar tres gols. La remuntada es va quedar a mig camí i l'empat no va arribar. Els dos gols de Josu van deixar l'empat a tocar, però els visitants van aguantar.

Un atac constant i un setge permanent a la porteria és el que va aplicar l'Europa a la primera mitja hora de joc. No obstant, per alguna cosa algú, en el seu temps, es va inventar aquella dita futbolística de que 'qui perdona ho paga'. A la primera opció visitant, Johnny, am un cop de cap espectacular a la sortida d'una falta lateral, va fer el 0-1. El partit va quedar trencat immediatament amb els gols d'Omar (per tot l'escaire) i novament Johnny, després d'una bona jugada col·lectiva. Tots dos gols al contraatac.

La diferència de tres gols en contra semblava una pedra massa gran per aixecar pels nois d'Ángel Gómez. No obstant, abans d'arribar al descans, una jugada personal de Josu va retallar diferències, deixant la possible gesta de l'empat a dues dianes de distància. Amb canvis al descans per les files escapulades, la segona part es va convertir en un monòleg de l'Europa. Com al primer temps, va ser la Penya Ciutadella qui va enviar la pilota al fons de la xarxa quan més insistien els locals. En aquesta ocasió el gol de Johnny va quedar anul·lat per haver ficat la pilota dins amb la mà.

Josu, amb una falta magistral quan encara restaven 20 minuts de partit, va ficar el 2-3 i va alimentar totes les esperances de poder capgirar el marcador o almenys rascar un punt d'un partit que s'havia posat impossible. Toni, Blas, el mateix Josu, Uri, Denis... van tenir tots ocasions de fer-ho. A falta d'un quart d'hora, Golobart, amb vermella directa, va ser expulsat, deixant l'Europa amb 10 tot i que en els minuts següents, van ser els visitants qui van perdre un efectiu. Tot va quedar equilibrat menys el marcador, al que li va faltar un gol que no va poder arribar.

19/10/08 · Nou Sardenya
7a jornada Lliga · Divisió d'Honor

EUROPA: Siset, Denis, Golobart, Silva, Vallejo, Guzmán, Blas, Ciurana (Uri, 45'), Toni, Freixas (Aleix, 45') i Josu.

P. CIUTADELLA: David, Miquel (Eric, 52'), Mingorance, Adam, Marc, Johnny, Omar, Toni, Merca, Salot (Aitor, 49') i Josua (Juan, 88').

ÀRBITRE: Pérez Fuentes

TARGETES: Grogues a Aleix (Europa) i a Josua, Marc, Johnny -dues i expulsió minut 78- i a l'entrenador Cristóbal  -dues i expulsió minut 85- (P. Ciutadella). Vermella directa a Golobart (75')

GOLS: 0-1 (Johnny, 29'); 0-2 (Omar, 31'); 0-3 (Johnny, 37'); 1-3 (Josu, 39'); 2-3 (Josu, 66')