PRIMER TRIOMF A DOMICILI

Un Europa seriós surt vencedor de Ses Illes

S. Francisco - Europa

A la tercera ha anat la vençuda a Mallorca. El Juvenil A de l'Europa ha certificat la primera victòria a domicili en el seu cinquè partit a feu contrari i en el seu tercer desplaçament a territori balear. Un matiner gol d'Arnau, només començar, ha obert el camí del triomf pels escapulats. Golobart i Freixas han estat els altres golejadors graciencs.

L'Europa va sortir molt motivat al petit camp del San Francisco i ja des de bon inici va donar un cop d'aquells psicològics obrint el marcador només començar el partit. En una jugada de servei de banda, Arnau va ser el més llest de tots i va foradar la porteria rival sense temps, com aquell que diu, per a que els del San Francisco es lliguessin les botes. A partir d'aquí, l'Europa va estar molt ben col·locat al camp i plantejant un partit al contraatac, deixant la pressió del marcador als balears.

El San Francisco es va anar recuperant de mica en mica del gol inicial i es va fer amb el domini de la pilota, però sense crear perill real sobre la porteria escapulada. Les poques en que els locals van intentar marcar, el porter Siset es va fer amb la pilota sense problemes. A la segona part la tònica va seguir pel mateix camí. Golobart, protagonista cada dia més en atac tot i ser central, va fer el segon pels d'Ángel Gómez en pujar a rematar un servei de cantonada. La serietat del joc gracienc combinat amb un arbitratge neutral que per primer cop a Ses Illes no va influir en el resultat, va propiciar un pas dels minuts força còmode pel conjunt escapulat.

No obstant, a un minut pel final del partit , Carlos, en pròpia porta en rebotar-li al cap un servei de banda, va fer la diana  pels locals de forma involuntària i que deixava les diferències en només un  gol. Al contrari que en altres ocasions, en que aquests minuts haurien estat un autèntic problema i més a domicili, un xut creuat per l'escaire de Freixes va significar el tercer gol i l'espantada de tots els possibles fantasmes d'empat. Un golàs que dóna una important victòria a l'Europa donat que el manté fora de la zona perillosa havent de rebre la setmana que ve a l'estadi al totpoderós Espanyol.

09/11/08 · Son Fuster
10a jornada Lliga · Divisió d'Honor

SAN FRANCISCO: Sureda, Mauro, Sergio (Gaspar, 63'), Rubén, Albertí, Juanan, José María (Toni Pol, 60'), Víctor (Orejuela, 68'), Donato (Tito, 49'), Bardolet i Dani Nieto.

EUROPA: Siset, Vallejo, Denis, Silva, Golobart, Guzmán, Arnau (Freixas, 87'), Dani (Uri, 88'), Blas (Villa, 75'), Aleix (Llop, 80') i Josu.

ÀRBITRE: Ramón Mulet

TARGETES: Grogues a Sureda (San Francisco) i Golobart i Dani (Europa)

GOLS: 0-1 (Arnau, 2'); 0-2 (Golobart, 58'); 1-2 (Carlos -pp- 89'); 1-3 (Freixas,93').