GRAN OCASIÓ PERDUDA

Els rivals directes punxen... i l'Europa també

Casablanca - Juvenil A

L'Europa no ha pogut treure res positiu de la seva visita a l'Stadium Casablanca, darrer classificat de la lliga. Els graciencs, que podrien haver fet bona l'ensopegada de rivals directes com Sant Andreu i Lleida, ha arribat a igualar un marcador advers, però han vist com els punts tornaven a volar en un partit lluny del Nou Sardenya. Guanyar fora de casa, fet que només s'ha aconseguit una vegada, segueix sent el principal obstacle que passa factura a l'equip.

Marcador del Partit

El Juvenil A del CE Europa ha perdut aquest matí contra un rival directe i que estava mig despenjat, el Casablanca de Zaragoza. Els joves escapulats han arribat a les instal·lacions esportives del seu rival i allà han vist la primera 'arma' dels locals. Un terreny de joc de gespa 'de sal', de la primera generació de superfícies artificials, molt i molt gastada, i unes dimensions extremadament petites per a la pràctica del futbol.

Als primers instants de partit, l'Stadium estava més ficat al joc, però conforme han anat passant els minuts, l'Europa s'ha tret de sobre la pressió. Després d'una bona ocasió de gol de Saddick, Padilla, a la sortida d'un còrner al minut 31, ha fet l'1-0 pels locals. El gol ha estat un cop dur per l'Europa, que fins a la finalització de la primera part no ha donat psíntomes de reacció. Al descans, tècnics i jugadors han plantejat un "nou partit" de 45 minuts per tal de donar-li la volta al marcador.

El replantejament ha semblat donar els seus fruits, donat que, també a la sortida d'un còrner, David ha tornat la igualada al marcador al minut 50. Les coses tornaven a estar com al principi. A partir d'aquí, el joc de tots dos conjunts no ha estat pas vistós, però la dinàmica ha generat un anar i tornar de cara àrea on tots dos equips han pogut decantar l'encontre a favor dels seus colors.

A falta de només quatre minuts per a la finalització, la particular "llei de Murphy" de l'Europa lluny del seu estadi s'ha tornat a aparèixer. Del possible 1-2, en un remat de David que quan semblava anar a gol, ha sortit fora incomprensiblement... al 2-1, al contraatac següent, en una jugada que no semblava tenir gaire història. Amb el gol d'Alonso pel Casablanca, els locals respiren a costa d'un Europa que no ha pogut aprofitar les ensopegades dels seus rivals més directes.