QUIN GRAN DERBI !!!

L'Europa rescata un gran punt al minut 89

Europa - Espanyol

S'havia de fer en directe i minut a minut! Vibrant i emocionant el derbi que han protagonitzat a Divisió d'Honor dos grans equips en la tarda d'avui: Europa i Espanyol. Tots dos fent mèrits per marcar i tenint ocasions. L'Espanyol s'ha avançat al minut 80 però l'Europa ha empatat al 89, fent així justícia a unes justes taules a l'estadi.

Vibrant partit el que s'ha pogut seguir en directe al Nou Sardenya i a la web oficial de l'Europa entre dos equips que han sortit connectats al 'matx' des del primer minut i que no han escatimat cap esforç per tal de lluitar totes les pilotes en joc. L'Europa ha sortit amb molta força a l'inici del partit, sorprenent a un Espanyol al que li ha costat un quart d'hora refredar la situació i començar a tocar la pilota.

No obstant, les millors ocasions de gol han estat, en primer terme, pels locals. Al minut 22, una mitja volta d'Arnau des del punt de penal, amb l'única oposició del porter, ha sortit desviada per sobre el travesser. També per sobre del pal més llarg de la porteria ha marxat un remat de cap d'Aleix al minut 35, també tot sol. Dues ocasions molt bones per obrir el marcador que no han rebut el premi i encert finals. Per part de l'Espanyol, el primer xut amb autèntic perill ha trigat 40 minuts en aparèixer, amb una bona ocasió de Max dins l'àrea on el seu xut creuat ha trobat una excel·lent resposta en Siset.

Al segon temps, canvi de papers. Qui ha sortit accelerat en busca del gol ha estat l'Espanyol, que ha apretat als primers instants a l'Europa fent-lo tancar en el seu camp. No obstant, els graciencs, amb ràpides contres, intentaven que la defensa de l'Espanyol no estigués del tot tranquil·la. El mig del camp de tots dos equips era inexistent pel que fa a ralentitzar el ritme de pilota, cosa que no agrada gens a cap tècnic i que, per contra, apassiona als aficionats al futbol en general. Així un partit es converteix en una anada i tornada com en el que s'ha convertit el d'avui, amb constants rèpliques en atac.

Semblava que el partit seria pel primer que aconseguís obrir la llauna i aquest ha estat l'Espanyol. Una escapada per l'esquerre de l'atac de Chuli ha acabat amb un xut creuat de l'espanyolista que no ha pogut aturar Siset. 0-1 a falta de 10 minuts i els punts que semblaven difícils de retenir. No obstant, l'Europa, a base de constància i treball, ha acabat fent saltar al seu públic de la cadira al minut 89, quan al servei d'una falta Denis, de cap, ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Un punt repartit per a cada equip de forma ben justa i amb dos conjunts fent gran la paraula derbi.