GOLEJADA PLENA DE MORAL

L'Europa es retroba amb la victòria gaudint

Mataró

Feia falta guanyar, hi havia necessitat. L'equip era conscient i ha tret del calaix tots els gols que s'havia deixat pel camí en les darreres setmanes i els ha marcat un rere l'altre en un mateix dia. Un dia que s'ha convertit en un festival escapulat davant el cuer de la lliga, el Mataró. Raúl, Josu, Carlos (2), Blas i Vallejo han estat els autors dels gols graciencs.

Necessària, còmode i vital victòria la que ha sumat l'equip d'Ángel Gómez aquesta tarda a l'estadi. El conjunt escapulat ha dedicat un dels partits més vistosos i còmodes de la temporada a la seva afició en un encontre que ha servit, a més, per convertir el 'gol average' general de la lliga a números positius, element que pot tenir-se en alta consideració a la finalització de la Divisió d'Honor.

Tot i que el Mataró encara no ha aconseguit cap victòria en aquesta lliga i que el partit es presentava massa 'fàcil' sobre el paper, el cert és que els groc-i-negres han plantat cara durant 24 minuts, sense notar-se la diferència de nivell en gaires accions. Tot s'ha decantat pels locals quan en un servei de falta en diagonal, el refús de la pilota ha caigut mort a peus de Raúl, qui amb un xut ajustat al pal ha fet pujar l'1-0 a l'electrònic de l'estadi. Nou minuts més tard, Josu, en un cara a cara amb el porter Miguel, ha estat objecte d'un clar penal que ell mateix s'ha encarregat de transformar en el 2-0, resultat que ha presidit l'encontre fins al descans.

S'havien jugat només cinc minuts de la segona part quan el migcampista gracienc Carlos ha fet el gol de la jornada, amb una vaselina perfecta des de 40 metres que ha superat al porter rival. Amb el marcador encarrilat, l'Europa s'ha donat un festí i en poc més d'un quart d'hora ha marcat tres gols més. El primer d'ells, obra novament de Carlos després d'una bona assistència del capità Josu. El 5-0, amb un remat de cap de Blas a centrada d'Arnau. El definitiu gol europeista, materialitzat de cap per Vallejo als pocs segons d'haver entrat al camp. El Mataró, per la seva banda, ha fet el gol de l'honor al minut 76, amb un remat de cap de Peque.

13/12/08 · Nou Sardenya
15a jornada Lliga · Divisió d'Honor

EUROPA: Jordi, Raúl (Víctor, 62'), Denis, Uri, Carlos (Freixas, 65'), Salla (Silva, 59'), Ciurana, Aleix, Arnau, Josu (Vallejo, 68') i Blas.

MATARÓ: Miguel, Carmona, Busquets (Vila, 52'), Ribera, Xavi, Aitor, Ruben (Abou, 52'), Jorge, Carlos, Fran Moreno (Guti, 61') i Víctor (Peque, 52').

ÀRBITRE: Alfonso Oliva Bueno

TARGETES: Grogues a Raúl, Carlos i Ciurana (Europa) i a Víctor (Mataró)

GOLS: 1-0 (Raúl, 24'); 2-0 (Josu -p-, 33'); 3-0 (Carlos, 50'); 4-0 (Carlos, 57'); 5-0 (Blas, 60'); 6-0 (Vallejo, 68'); 6-1 (Peque, 76').