Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

L'EUROPA NOMÉS SOBREVIU DOS MINUTS A MALLORCA

Els locals no han donat opció des del minut 2

Mallorca - Juvenil A

Dos minuts de rellotge és el que ha trigat Kevin, jugador del Mallorca, en obrir el marcador del duel que ha enfrontat al tercer classificat de la Divisió d'Honor amb l'Europa. El conjunt escapulat, que ha encaixat el segon i definitiu gol al minut 33 del primer temps, ha millorat a la segona part, però no ha pogut fer res contra un dels equips en alça del campionat i aspirant a plaça de Copa del Rei.

 

 

 

Marcador del Partit

 

El Mallorca no és de la lliga de l'Europa... ni de l'Amistad, ni del Lleida, ni del Picarral. Els equips que actualment lluiten per evitar el descens de categoria juguen una altra lliga, una lliga de lluita entre ells per treure el cap per sobre la zona de descens. Què pot fer un equip més modest contra els grans de 'Primera'?... Tenir un dia de sort. L'Europa, avui, no l'ha tingut o, més ben dit, el Mallorca no ha donat opció per tenir-lo.

No hi ha hagut opció perquè en una jugada per banda, Kevin ha culminat l'atac local en el primer gol de la tarda quan el cronòmetre amb prou feines portava 120 segons de rodatge. El cop ha estat molt dur per un Europa que pateix molt lluny del seu estadi. Els graciencs, quan passaven més enllà de la línia de mitjos, tenien com a millor opció el xut des de fora l'àrea. Cap d'ells ha agafat per sorpresa al porter Tomeu.

El conjunt balear ha encarrilat el partit al minut 33 quan fruit d'una falta, la pilota ha passat entre un bosc de caps fins que ha trobat rematador en la figura de Bordoy... res a veure amb el mític porter de la història de l'Europa. En aquest cas el nom de Bordoy tenia accent balear i ha resultat definitiu pels escapulats.

Al segon temps, un Mallorca ordenat ha tingut prou amb mostrar solvència per anul·lar qualsevol reacció dels visitants. La millor ocasió de l'Europa, a botes de Fran, no ha trobat el premi del gol. Després de la victòria de l'Amistad, l'Europa torna a entrar en la zona de descens a Lliga Nacional. Serà a casa, al Nou Sardenya, on haurà de començar una nova reacció. En aquesta llotja encara no s'ha venut tot el peix i l'Europa té encara molt per oferir.


LES DADES DEL PARTIT

08/03/08 · Ciutat Esportiva
Jornada 26 · Lliga Nacional Juvenil (Grup III)

MALLORCA: Tomeu, Bordoy, Kevin, Tano, Pablo, Maurice, David Sánchez  (Dani, 70'), Galera (Fede, 87'), Sergi (Ettien, 82'), Xisco i Fullana.

EUROPA: Adri, Víctor (Fran, 46'), Golobart, Jonathan, Raúl, Edu, Llobet, Carlos (Marc, 66'), David, Saddick (Óscar, 45') i Navarro (Josu, 46').

ÀRBITRE:
Lara Ortega

TARGETES: Grogues a Maurice (Mallorca) i a Golobart, Raúl i Navarro (Europa)

GOLS: 1-0 (Kevin, 2'); 2-0 (Bordoy, 33')


IMATGE DEL PARTIT

Mallorca - Juvenil A

Fotos: Ramon Llobet (C) 2008 ceeuropa.cat

acidH TEB FederacioAcell