Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

QÜESTIÓ D'ANAR SUMANT

L'Europa suma un punt tot i merèixer més

Girona

El partit entre el Girona i l'Europa hauria estat guanyat clarament pels escapulats als punts si enlloc de futbol haguessin disputat un combat de boxa. Els d'Ángel Gómez van gaudir de moltes més ocasions (i més clares) que el seu rival, però al final tots dos es van repartir un punt. Amb aquest resultat l'equip es manté invicte a l'inici de la segona volta.

 

Marcador


Els dos juvenils del Girona i l'Europa disputaven el primer partit de l'any després d'arribar en una dinànima molt positiva,. Els locals venien de guanyar 1 a 4 a Badalona i 0 a 1 a la Damm, mentre que els escapulats venien de guanyar amb un 6 a 1 al Mataró i d'empatar a zero amb el Badalona. Així, tots dos equips van plantar-se el camp per guanyar tres punts més. Els visitants van sortir molt forts, trenant molt bones jugades i arriban continuament a porteria contrària, però des de bon principi es va poder veure que Martí, porter local, seria un jugador clau.

Durant els primers 20 minuts de partit només es jugava en el camp gironí, però el gol no arribava. Més tard, el Girona va poder treure's de sobre la pressió i va començar a arribar també a la porteria defensada per Jordi. Subirana, en el minut 30, va gaudir de l'ocasió més clara per part local, però el seu xut va sortir massa creuat. A la segona part, i quan només es duien jugats 50 segons, els joves jugadors escapulats protestaven una falta xiulada per l'àrbitre i el Girona va aprofitar per treure ràpidament, Alberto va entrar dins l'àrea i la seva centrada la va rematar Arimany al fons de la xarxa. Era l'1 a 0 i sense cap tipus de dubte, un cop molt dur per l'Europa. Però l'equip va continuar jugant un futbol molt elèctric, trenant i combinant una i altre vegada. Només 5 mints més tard, Freixes, després d'una gran jugada personal va ser objecte d'un clar penal. Josu el va transformar en l'empat que a la llarga esdevindria definitiu.

A partir d'aquí, només es va veure un equip sobre el terreny de joc. L'europa atacava i atacava, gaudint de moltíssimes ocasions de gol i molt clares. Josu, per dues vegades, es va plantar davant del porter i desrpés de superar-lo va veure com li treien la pilota a la mateixa línia de gol. Raul va estavellar la pilota al travesser. Blas, es una perfecte vaselina davant la sortida del porter, va veure com la pilota feia un bot a un metre de la línia de gol i sortia per sobre del travesser. Per si no fos suficient, la més clara a càrrec de Carlos, qui després d'una jugada col·lectiva impressionant, es va plantar davant del porter a 5 metres i el seu xut fort el va treure d'una forma espectacular Martí. Tot i poder guanyar, l'equip ja suma tres setmanes seguides sense perdre, fet molt important en aquesta lliga.


Fitxa


03/01/09 · Torres de Palau
17a jornada Lliga · Divisió d'Honor

GIRONA: Martí, Chicho, Soler, Carbó (Hostenh, 63'), Canal, Masó, Alberto, Romero, Arimany, Serramitja i Subi (Mercader, 55' i aquest per Edgar, 72').

EUROPA: Jordi, Raúl, Vallejo, Aleix, Víctor, Carlos, Freixas (Arnau, 65'), Uri, Blas, Salla i Josu.

ÀRBITRE: García Rosel

TARGETES: Grogues a Chicho i Hostenh (Girona) i a Vallejo, Víctor, Freixas i Blas (Europa)

GOLS: 1-0 (Arimany, 46'); 1-1 (Josu -p-, 50')

 

acidH TEB FederacioAcell