L'equip, però, segueix en lluita per salvar-se

Ferriolense

El duel directe entre dos equips situats a la zona de descens ha acabat deixant-los tal com estaven... en zona de descens. Ferriolense i Europa es van repartir un punt agre per tots dos. Tot i que no ajuda gaire a donar una empenta, el punt manté l'Europa viu camí de la permanència, la qual es troba marcada ara a quatre punts de distància.

Mallorca

L'Europa segueix millorant molt el seu joc però també segueix amb la seva falta d'encert en materialitzar les ocasions de gol que crea. Ahir, en el sempre difícil camp del Ferriolense, els escapulats van plantejar un partit molt obert,i ja des del primer minut es van mostrar molt superiors al seu rival. Així, el reaparegut Toni, poc abans del quart d'hora, feia el 0 a 1 amb una gran xut desde fora l'àrea.

El mateix Toni però havia gaudit d'una clara ocasió de gol minuts abans, en rematar un còrner al segon pal directament fora. Minuts de bon joc de l'Europa, portant la pilota de banda a banda i creant perril amb les arribades de Josu, Arnau i Blas, però que no eren capaços d'ampliar un resultat que es preveia curt. Als darrers minuts de la primera part el locals van arribar més clarament, van enviar una pilota al pal i van estar a punt d'empatar el partit. L'Europa, a través de Josu, també va gaudir d'una molt bona oportunitat, però el resultat no es va moure més als primers 45 minuts.

Només començar la segona part, un greu error de la defensa escapulada va significar l'empat del conjunt local. Un bot de la pilota en terreny propi, sobre una superfície de gespa del tipus antic (moqueta) la va fer còrrer massa i els davanters locals van guanyar l'esquena a la defensa. Mateu va ser l'autor del gol. A partir d'aquí molts nervis per part de tots dos equips, tot i que l'Europa ho continuava intentant i va gaudir de claríssimes ocasions de gol, pràcticament de tots els seus jugadors ofensius, Arnau, Josu, Blas, Toni, Villa...però la pilota no va voler entrar. El cansanci dels joves escapulats es va notar en el seu ritme, el cap volia però les cames no acompanyaven. Finalment, un punt que s'ha de fer valorar la setmana vinent guanyant a La Salle, un altre rival directe.