UN EUROPA AMB DEU TOMBA AL QUART I SURT DEL DESCENS!

Estelar estrena a casa del davanter Drogba

Cornellà

Per segon any consecutiu el duel Europa - Cornellà de Divisió d'Honor ha tingut un final emocionant i èpic. El conjunt escapulat ha tombat al quart classificat en un duel en que ha jugat amb 10 homes des del minut 18 de la primera part i on ha destacat el partidàs del debutant Drogba, sobrenom pel que es coneix a Elhadji Bandeh.

Drogba és el sobrenom que té la nova incorporació del Divisió d'Honor escapulat, provinent del Juvenil C i que ja va debutar a Menorca la passada jornada. Elhadji Bandeh, originari de Mataró però d'arrels a Gambia, s'ha convertit en l'autèntic protagonista del partit. Ha donat el primer gol (amb una assistència atípica en futbol) i ha fet els altres dos, certificant uns punts que han tret l'Europa de la zona de descens després de moltes i moltes setmanes.

El duel ha estat vibrant de principi a fi. Només començar, als cinc minuts de joc, assistència de Drogba directa al cap de Golobart, que ha foradat la porteria rival. L'assistència del punta escapulat... amb les mans des d'un servei de banda!. Tot potència aquest corpulent davanter. No obstant, tot ha semblar posar-se en contra de l'Europa quan al minut 18 el migcampista Carlos ha vist la vermella directa, justa i encertada, per agafar un rival i tirar-lo a terra quan Carlos era el darrer home defensiu de l'Europa. Gràcia Álvarez ha expulsat al jugador escapulat de forma correcta, quedant-se els locals amb deu homes amb tot un partit per endavant contra el quart.

No obstant, la moral i les ganes de remuntar el vol en aquesta lliga de l'Europa eren avui un mur difícil de superar. Amb inferioritat numèrica, i passada la mitja hora de joc, Drogba ha rebut en profunditat i amb calma i serenitat ha superat al porter rival fent el 2-0. No obstant, als darrers instants del primer temps un remat de rosca amb el cap de Jonan, impossible per l'abast del porter europeista Jordi, s'ha convertit en el 2-1 que ficava l'equip entrenat per Jordi Roger al partit.

Al segon temps el Cornellà s'ha fet lògic amo de la pilota (per potencial i per superioritat numèrica), però no ha pogut superar la bona col·locació local fins ben entrats al tram final de partit. Després d'una sèrie de rebots, la pilota ha caigut morta a l'àrea petita i Dani, amb un xut sec, ha fet el 2-2 al minut 80 de partit. El resultat podia semblar definitiu o fins i tot situar millor al Cornellà per endur-se la victòria, però per segon any consecutiu l'èpica s'ha col·locat del cantó local. Al minut 92, a poc més de 20 segons per complir-se el temps afegit, Toni s'ha girat sobre sí mateix al mig del camp treient-se del barret una magistral assistència en profunditat a Drogba qui, novament amb molta sang freda, ha superat al porter Fabre de xut creuat i ha fet embogir un Nou Sardenya entregat a l'enorme partidàs de l'Europa, que ha superat un excel·lent rival que ha demostrat molt nivell en la seva visita a l'estadi.

14/02/09 · Nou Sardenya
23a jornada Lliga · Divisió d'Honor

EUROPA: Jordi, Raúl (Toni, 86'), Denis, Vallejo, Golobart, Carlos, Arnau, Quesada (Silva, 50'), Drogba, Aleix (Víctor, 93') i Josu (Freixas, 74').

CORNELLÀ: Fabre, Carmona, Dani, Pol (Roig, 57'), Óscar, Jonan (Gómez, 62'), Raúl, Pep, Cano, Peque (Fasit, 62') i Moha.

ÀRBITRE: Gràcia Álvarez

TARGETES: Grogues a Raúl (Europa) i a Carmona, Dani, Óscar, Pep, Roig i Fasit (Cornellà). Vermella directa a Carlos -minut 18- (Europa).

GOLS: 1-0 (Golobart, 5'); 2-0 (Drogba, 34'); 2-1 (Jonan, 45'); 2-2 (Dani, 80'); 3-2 (Drogba, 92').