SUMAR I SUMAR

Cinc setmanes consecutives puntuant

Damm

L'Europa va treure un punt del Feliu i Codina d'Horta davant la Damm en un partit on va tenir opcions d'endur-se els tres. Tot i l'empat final, l'equip porta una positiva dinàmica de cinc partits sense perdre que l'ha tret del descens. Fa set dies, un lloc per sobre, ara, ja en són dos. Toni i Drogba van ser els autors dels gols del bàndol escapulat.

Partit trepidant entre la Damm i l'Europa. Davant unes grades plenes d'aficionats de tots dos conjunts, es va poder veure un autèntic partidàs entre dos equips que van sortir a guanyar però que van haver de conformar-se amb el repartiment de punts. Molt fort va sortir el juvenil escapulat, amb una clara vocació ofensiva que el va fer tenir el control del joc al primer temps, mentre que els cervesers tenien opcions en pilotes llargues.

Al quart d'hora de joc va arribar el primer gol de la matinal. Un còrner servit entre Arnau i Salla va propiciar que Toni rematés de forma impecable amb el cap al fons de la xarxa. No obstant, uns minuts més tard Jesús, amb una magistral falta, va treure les teranyines de la porteria defensada per Jordi amb un xut imparable. Era el gol que tornava l'empat al marcador. Sense temps per a que els locals poguessin gaudir d'aquestes taules provisionals, l'Europa va fer el segon. En una nova jugada a pilota aturada, Drogba, també amb el cap, va fer diana.

En ple festival de bon futbol per part dels dos equips, Vallejo va estar a punt de fer el tercer, però el seu remat va sortir fregant el pal. El partit també va tenir polèmica, donat que l'àrbitre va expulsar al migcampista local Parra per agressió sobre el jugador escapulat Aleix. Al segon temps, i amb tot de cara (numéricament) per l'Europa, es va veure una Damm dominadora durant un quart d'hora. Tot i això, qui va poder sentenciar quan més pressió feien els locals era l'Europa. Al minut 70, Drogba, després d'una gran passada d'Arnau, es va plantar tot sol davant Tuscà, el va superar i quan el gol ja era cantat per tothom, va enviar la pilota fora. Al futbol ja se sap que qui perdona ho paga i minuts més tard, clar penal a favor de la Damm i expulsió del porter Jordi. Cristian va disputar els darrers 15 minuts sota pals, però no va poder aturar el xut de Grasas.

Amb un quart d'hora per davant i tots dos equips amb 10 jugadors al terreny de joc, les arribades a totes dues porteries van ser constants. L'Europa va gaudir de les més clares, com una d'Arnau, que després de deixar assegut un defensa i des de la mateixa línia de l'àrea petita, va veure com el porter li treia la pilota. No obstant, resultat molt positiu per l'Europa que manté una dinàmica de sumar i sumar sense perdre.

22/02/09 · Feliu i Codina
24a jornada Lliga · Divisió d'Honor

DAMM: Tuscà, Ramón, Payán, Marc, Jesús, Víctor, Peque (Romero, 63'), Cuenca, Grasa, Parra i Saddik (Brian, 63').

EUROPA: Jordi, Vallejo, Golobart, Aleix, Denis, Uri, Arnau, Salla (Dani, 81'), Toni (Cristian, 65'), Josu (Blas, 63') i Drogba.

ÀRBITRE: Otal González

TARGETES: Grogues a Jesús i Peque (Damm) i a Vallejo, Uri i Blas (Europa). Vermelles directes a Parra -minut 33- (Damm) i a Jordi -minut 65- (Europa).

GOLS: 0-1 (Toni, 15'); 1-1 (Jesús, 18'); 1-2 (Drogba, 20'); 2-2 (Grasa -p-, 66')