RATXA FRENADA

L'Europa perd tot i avançar-se al marcador

San FranciscoEl San Francisco va aturar la ratxa de partits sense perdre de l'Europa en un encontre disputat i igualat en que el conjunt escapulat es va avançar al primer quart d'hora. Dos gols gairebé seguits a la darrera mitja hora d'encontre van donar la volta al marcador de l'estadi gracienc en favor dels interessos de l'equip balear.

.

Derrota escapulada davant un gran equip que en cap moment va perdre la bona disposició sobre el terreny de joc. Molt fort va sortir l'Europa, que durant els primers 10 minuts va gaudir d'alguna aproximació a la porteria defensada per l'internacional sots'17 Yeray. Les aproximacions dels d'Ángel Gómez no van ser però de forma clara. Al quart d'hora, una falta lateral servida per Arnau va ser rematada de forma magistral per Toni, que aconseguia així obrir el marcador. pels locals

Durant la primera part, cap ocasió clara a afegir per cap dels dos conjunts, només alguna arribada amb cert perill per part del San Francisco i alguna jugada a pilota aturada de l'Europa. A la segona part, el conjunt balear va sortir més fort. Amb el seu bon ordre i paciència arribaven algunes ocasions, però Cristian, sempre molt atent, aconseguia mantenir la porteria a zero. Per la seva banda l'Europa ho intentava a la contra, i així Toni, després d'una gran jugada personal de Josu, rematava de cap a l'escaire. Finalment, entre el pal i el porter la pilota va sortir a còrner.  Del possible 2-0 es va passar a l'empat visitant. Un xut sec i col·locat de Dani Bardolet es va ficar per tot l'escaire gracienc.

Quan els escapultas encara estaven intentant assumir l'empat, un greu error de la defensa escapulada va fer que Juanpe, tot sol dins l'àrea, rematés de cap al fons de la xarxa el definitiu 1 a 2. Fins al final del partit, cap ocasió de gol i la victòria que va caure del bàndol visitant. No obstant, encara queda lliga per assolir l'objectiu final i l'equip ha demostrat que guanyi, empati o perdi, el nivell que ha assolit des de fa un mes i mig llarg és el que ha de mantenir per buscar la permanència a la categoria.