S'HAURÀ DE REPETIR MIRACLE

L'equip no mereix perdre davant L'Hospitalet

HospitaletLa derrota del Juvenil A davant L'Hospitalet a l'estadi obligarà al conjunt gracienc a un nou "final miracle" de lliga com el de la temporada passada. L'equip escapulat ha gaudit de millors i més clares ocasions que el seu rival qui, però, ha mostrat una màxima efectivitat cara a porta. L'Europa ha retallat un 0-3 fins posar-se 2-3, però la remuntada final no s'ha pogut segellar.

.

En dos minuts de joc, una badada a cada àrea i una acció clara de gol per a cada equip. Aquest fet ja feia pensar en un partit ple de gols i oportunitats, com així ha estat. L'Europa ha posat el major nombre d'oportunitats i L'Hospitalet l'efectivitat de les poques que ha tingut. Un empat final potser hauria estat el resultat més just, però la veritat és que la derrota fa molt mal als graciencs i els condemna a fer un final de lliga sense errors i, depenent de resultats, intentar la permanència a la desesperada... com l'any passat.

Després de les dues accions dels primers segons de partit, l'Europa ha tingut dues bones oportunitats en cinc minuts. Al minut 6, Toni ha rematat de cap a porteria, on ha blocat el porter Segovia amb encert. Després, un control de pit de Josu dins l'àrea l'ha deixat sol davant Segovia, amb temps per pensar per tal de superar al porter, però el seu xut creuat ha acabat sortint fora davant la incredulitat del propi Josu i la nombrosa i sorollosa afició escapulada que, en comparació amb altres partits, s'ha donat cita al duel d'avui per tal de recolzar l'equip en un moment de necessitat.

L'Hospitalet no ha donat senyals de vida fins prop de la mitja hora, quan Marçal ha posat a prova Jordi, qui ha enviat el xut del jugador riberenc a còrner. Al minut 36, l'escapulat Drogba ha xutat als peus del porter en un mà a mà previ al primer gol de la tarda. Una pèrdua de pilota en banda ha propiciat una contra visitant que ha deixat Ivan sol a la frontal, qui ha engaltat un xut al pal curt que s'ha colat al fons de la xarxa. Amb 0-1 s'ha arribat al descans. A la represa, l'infortuni ha fet acte de presència pels escapulats en una acció plena de despropòsits. Corria el minut 52 quan un xut de Denis l'ha tret el porter Segovia amb el puny. El refús de la jugada ha propiciat un remat a porta, sense porter, que involuntàriament ha topat en Golobart, que havia pujat a la rematada, qui ha evitat el gol del seu propi equip fent de "tap" davant la porteria. Una acció involuntària i desafortunada que ha lamentat el central escapulat i tot l'equip, més encara quan dos minuts més tard Ceballos, amb un xut des de la frontal, ha fet el 0-2.

Enmig del fort cop encaixat, Joserra, de falta directa, ha fet el 0-3 al minut 67, resultat que semblava definitiu. No obstant, l'Europa ha gaudit de dos penals que podien haver-lo apropat a l'empat. El primer, al minut 72, a la sortida d'un còrner. Josu l'ha executat i ha fet l'1-3. El segon, sobre el propi Josu, un cop regatejat el porter Segovia. El capità gracienc l'ha tornat a xutar i l'ha tornat a transformar, deixant un 2-3 a l'electrònic al Nou Sardenya a falta de 12 minuts que donava esperances a la parròquia local, més encara quan Ruben, per doble amonestació, ha deixat als visitants amb deu homes al minut 81. No obstant, el primer equip en rematar de forma clara a porta ha estat L'Hospitalet, amb un remat d'Ivan que Jordi, volant, ha aconseguit tocar amb els dits per, amb l'ajuda del travesser, enviar la pilota a còrner quan aquesta ja entrava.

Al tram final i en plena empenta escapulada, Arnau ha gaudit d'una bona oportunitat al xut d'una falta. Era el minut 87 quan Segovia, autèntic heroi del seu equip, ha tret la pilota gairebé de dins la porteria a mitja alçada. Ja en temps afegit, un xut de Drogba, tal com li ha caigut la pilota a la frontal, ha anat a parar al cos de Segovia, en la que ha estat la darrera oportunitat d'un equip que s'haurà d'abonar novament al miracle per salvar la Divisió d'Honor. Un miracle més car que la temporada passada, donat que enguany enlloc de fer 2 de 2 en victòries s'haurà de sumar, gairebé matemàticament, un 3 de 3.

14/03/09 · Nou Sardenya
27a jornada Lliga · Divisió d'Honor

EUROPA: Jordi, Ciurana (Salla, 67'), Golobart, Silva (Arnau, 51'), Denis, Carlos, Josu, Raúl (Uri, 33'), Toni, Blas (Vallejo, 67') i Drogba.

L'HOSPITALET: Segovia, Castell, Quique, Joserra, Peque (Marín, 84'), Ruben, Marçal (Eric, 69'), Ceballos, Ivan, Josele (Carlos, 57') i Edgar (Badia, 74').

ÀRBITRE: Díaz Rubio

TARGETES: Grogues a Ciurana i Raúl (Europa) i a Segovia, Joserra, Ceballos, Ivan, Josele i Ruben -dues i expulsió minut 81- (L'Hospitalet).

GOLS: 0-1 (Ivan, 39'); 0-2 (Ceballos, 54'); 0-3 (Joserra, 67'); 1-3 (Josu -p-, 72'); 2-3 (Josu -p-, 78').