FINAL DE LLIGA AMB DERROTA

L'Europa cau derrotat a camp del cuer

MataróEn un partit sense pressió, nervis ni tensió per la classificació (Mataró i Europa estaven descendits com a cuer i penúltim respectivament de forma matemàtica) el Juvenil escapulat va caure derrotat al municipal Carles Padrós en el partit que suposava el comiat a la Divisió d'Honor. L'expulsió de Jordi al segon temps va fer que un jugador de camp fes de porter.

.

Sense cap repte ni motivació en joc per cap dels dos conjunts, els darrers classificats de la lliga van disputar un encontre amb set gols al marcador. L'Europa va ser qui va portar el pes i el major domini al marcador durant més minuts, però el fet de jugar amb 10 homes molta estona a la segona part i "sense porter", va condicionar la remuntada local, que va arribar al final del 'matx'.

Als deu minuts de joc, un cop de cap en vaselina de Delgadillo va passar per sobre el porter Jordi i va significar l'1-0 pel conjunt groc-i-negre. No obstant, l'Europa va empatar nou minuts després mitjançant Drogba, qui va foradar la porteria després de recollir una passada d'Arnau. A deu minuts per finalitzar el primer temps, avantatge per l'Europa, quan Freixas va deixar per Arnau, qui va fer l'1-2 provisional.

Als cinc minuts de començar la segona part, un error defensiu de l'Europa va propiciar l'empat a dos gols, obra de Delgadillo. L'acció clau va arribar cinc minuts més tard, quan el porter Jordi va ser expulsat amb vermella directa en tallar en falta una jugada sent ell el darrer home de la defensa escapulada. En no tenir a la convocatòria un porter reserva, el jugador de camp Toni va haver de jugar 35 minuts de partit sota pals i l'Europa amb un efectiu menys.

Tot i aquesta circumstància, va ser l'Europa qui es va avançar 2-3, després d'un xut creuat de Freixas en jugada individual. A falta de 10 minuts pel final, Víctor va fer un clar penal que Urbano va convertir en l'empat, tot i que una mica més i l'atura Toni. Quan qualsevol dels dos equips podia decantar el partit, es va entrar al darrer minut de joc, en que la fortuna va somriure als locals. Un xut d'Hernández va rebotar a la part baixa de l'esquena de Víctor, despistant Toni i convertint-se en el gol de la tercera victòria del Mataró en tota la temporada. Tots dos equips poden pensar, des d'ara, en planificar una nova temporada a Lliga Nacional i lluitar per tornar entre els grans.

16/04/09 · Mpal. Carles Padrós
30a jornada Lliga · Divisió d'Honor

MATARÓ: Bausa, Carmona, Busquets, Urbano, Moreno, Navarro (Paz, 45’), Gerard (Barragan, 45’), Mendoza, Delgadillo, Hernández i Escobar.

EUROPA: Jordi, Ciurana (Vallejo, 45’), Golobart (Uri, 50’), Aleix, Víctor, Carlos, Freixas, Salla, Drogba (Toni, 50’), Dani (Raúl, 50’) i Arnau (Silva, 50’).

TARGETES: Grogues a Urbano, Mendoza i Hernández (Mataró) i a Ciurana (Europa). Vermella directa a Jordi –minut 55’- (Europa).

GOLS: 1-0 (Delgadillo, 10’); 1-1 (Drogba, 19’); 1-2 (Arnau, 35’); 2-2 (Delgadillo, 50’); 2-3 (Freixas, 68’); 3-3 (Urbano –p-, 83’); 4-3 (Hernández, 89’).