Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

TONI COSANO, ENCARREGAT DE DIRIGIR EL NOU JUVENIL A

Estarà acompanyat per Ángel Camacho

Cosano

El CE Europa ha apostat per un cos tècnic jove i ambiciós per dirigir el Juvenil A després del seu descens a Lliga Nacional. Toni Cosano (32 anys) i el seu segon, Ángel Camacho (28), treballen ja en la configuració de la plantilla 09/10 que afrontarà una dura i díficil temporada de lliga. El club ha creat un projecte a dos anys en busca de l'ascens.

 

Toni Cosano va dedicar-se poc temps al futbol actiu. A banda de jugar, com ho ha fet gairebé tothom, amb l'equip de la seva escola, va disputar un any d'amateur amb el Santa Eulàlia. Ben aviat, però, li va cridar més la banqueta i ja des dels 21 anys es va posar a dirigir equips. La temporada 05/06 va dirigir l'equip de Preferent del Santa Eulàlia, passant posteriorment per equips de base a L'Hospitalet i Sant Andreu (agafant l'equip "B" de juvenils, just a la mateixa categoria on militarà en la propera lliga amb l'Europa).

 

Cosano
El nou tècnic del Juvenil A el dia de la seva presentació
conjunta amb Pedro Dólera, entrenador del Primer Equip

 

Pel nou tècnic escapulat la pressió de la història de l'Europa, també en categories de base, és "més aviat una il·lusió. Intentarem que la cosa vagi el millor possible. El cos tècnic som els primers interessats en que estiguem a dalt. S’ha de fer, però, un equip pràcticament nou donat que ho marquen les circumstàncies. L'objectiu a curt plaç és començar bé. A mesura que passin les setmanes anirem marcant o modificant les fites i reptes". Cosano considera que "L’Europa és una entitat de pes, un històric dins el futbol català. A curt termini cal tornar l'equip a la Divisió d’Honor, però ens hem marcat amb el club un plaç de dues temporades per aconseguir-ho. Quan faltin deu o dotze jornades de l'actual campanya que aviat començarà, si estem en disposició de fer-ho, lluitarem per intentar-ho".
 
 
Cosano
Cosano amb el seu segon, Ángel Camacho, al Nou Sardenya
 
 
Tenint en consideració el descens de categoria i l'edat de molts jugadors del Juvenil A i Juvenil B (que acaben etapa de juvenils), i el valor esportiu d'alguns altres, la configuració del planter del màxim exponent de la pedrera gracienca no serà fàcil. "Serà un estiu mogudet. Tenim molts jugadors “tocats” per equips de Divisió d’Honor. El primer objectiu és intentar retenir el màxim de jugadors possibles. Ens podriem plantejar un canvi de jugadors amb algun club, però per intentar fer un equip competitiu, necessitem retenir el màxim de jugadors possibles. No obstant, independentment del que passi serà necessari fitxar, això és evident. Si fitxarem molt o poc ho marcarà el dia a dia", ha afirmat el tècnic en declaracions a la web oficial del club.
 
El reforç tècnic en les tasques de Cosano al capdavant del Juvenil A es diu Ángel Camacho. Segons Cosano, Camacho té, a nivell esportiu, "una visió del futbol similar a la meva. És un tècnic fidel i que aporta molt pes emocional". Tots dos entrenadors es van conèixer d'una etapa anterior a l'escola del RCD Espanyol i als alevins de L'Hospitalet. Pel que fa a la posada en marxa de l'equip, el cos tècnic té previst iniciar entrenaments el 3 d'agost si la Federació Catalana manté el mateix calendari d'inici de competició de la temporada passada (que segons dates d'enguany cauria en el diumenge 12 de setembre). En cas d'avançar-se o endarrerir-se una setmana l'inici, la data del 3 d'agost també es mouria una setmana en la mateixa direcció.
 

 
TRAJECTÒRIA TÈCNICA DE LES DARRERES TEMPORADES
 
08/09 · sense entrenar
07/08 · Sant Andreu (Lliga Nacional)
06/07 · L'Hospitalet (cadet Divisió d'Honor)
05/06 · Santa Eulàlia (Primer Equip)

acidH TEB FederacioAcell