Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

ES PERFILA EL NOU JUVENIL

Confirmades les primeres altes i baixes

Juvenil A

El Juvenil A del CE Europa, dirigit enguany per Toni Cosano, comença a prendre forma de cara a l'inici de la pretemporada el proper 3 d'agost. L'equip compta ja amb sis incorporacions procedents del Juvenil B i dues de fora, així com un total de 17 baixes, 7 per qüestió d'edat, en haver acabat molts jugadors el seu cicle de categoria juvenil.

El cos tècnic del Juvenil A, enguany a Lliga Nacional, treballa dur amb els coordinadors per acabar de perfilar la plantilla de la temporada que ve. Per circumstàncies esportives (en primer lloc una pèrdua de categoria i en segon molts jugadors que passen a tenir edat amateur) la configuració de la plantilla s'ha vist obligada a patir una xifra elevadíssima de canvis. L'aposta per la continuïtat dins de la casa queda present amb la presència de sis jugadors de l'equip "B" de l'any passat -situat a la mateixa categoria- al nou Juvenil A.

 

Juvenil A

Guille Garcia, un dels jugadors del "B" que salta al Juvenil A

 

A falta de tancar més acords, ja sigui per pujar més jugadors del Juvenil B, renovar-ne del Juvenil A o bé incorporar-los de fora, la plantilla 09/10 compta de moment amb els següents jugadors: segueix de l'anterior temporada Quesada. Pugen del Juvenil B: Jose Guerrero, Guille Garcia, Marc Ahufinger, Carles Cortijo, Álex Cortijo i Carles Capella. Són incorporacions de fora els defenses Xavi Castell i Sergio Carrique, tots dos provinents de L'Hospitalet. En l'apartat de baixes, set jugadors compleixen el cicle d'edat i uns altres cinc faran la pretemporada amb el Primer Equip en busca d'una oportunitat pe promocionar-se.
 

acidH TEB FederacioAcell