Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL JUVENIL A COMENÇARÀ LA LLIGA NACIONAL CONTRA BARCELONINS

Inici fort de la temporada al setembre

Calendari

El retorn del Juvenil A a la Lliga Nacional després de dues temporades a la màxima categoria, serà dur d'inici. Un Europa - Damm B obrirà el campionat el 13 de setembre al Nou Sardenya. Posteriorment, dos partits a fora contra el Barcelona B i el Sant Andreu. L'equip finalitzarà la lliga a casa. Com a dada curiosa, l'equip no sortirà de l'àrea metropolitana com a visitant fins la jornada 9 contra el Reus.

El calendari del Juvenil A tornarà a tenir 34 jornades i comptarà amb 18 equips enlloc dels 16 que tenia fins ara quan militava a Divisió d'Honor. La confecció de la nova Lliga Nacional, però, presenta un final de lliga curiós, amb la jornada decisiva el dia 6 de juny. Rarament un calendari esportiu de base s'allarga fins a aquest mes del calendari, cosa que farà que el campionat sigui veritablement dilatat.

L'Europa jugarà els seus cinc primers partits de lliga contra equips del barcelonès (Damm B, Barcelona B, Sant Andreu, Badalona i Mataró) per després rebre al Tortosa a l'estadi. El primer desplaçament llarg arribarà a la jornada 9 contra el Reus. Al tram final de lliga, a la segona volta, el conjunt de Toni Cosano afrontarà les jornades decisives contra el Prat a casa, contra el Manlleu fora i finalitzarà a l'estadi contra el Jàbac de Terrassa el primer cap de setmana de juny.

 

CALENDARI 09/10 · LLIGA NACIONAL JUVENIL

Calendari


 

acidH TEB FederacioAcell