Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

EL NOU JUVENIL, EN MARXA

Moltes novetats, a la gespa i a la banqueta

Entrenament

Un bon grapat de cares noves es van donar cita ahir al vespre al Nou Sardenya per començar la pretemporada del Juvenil A, que després de dos anys al màxim nivell tornarà a competir enguany a la Lliga Nacional. Les novetats estaven presents a la plantilla de jugadors i també al cos tècnic. L'equip ha coincidit una estona d'entrenament amb el Primer Equip.

Foto Vols veure més fotos i més grans? no et perdis la nostra  Galeria d'imatges

El Juvenil A, màxim exponent de la pedrera escapulada i segon equip en importància dins l'organigrama esportiu de l'entitat, es va posar ahir al vespre en marxa, iniciant així la seva particular pretemporada. El nou cos tècnic, encapçalat per Toni Cosano, al costat d'Ángel Camacho, va mesurar i pesar els jugadors abans de l'inici de la sessió. Sobre la gespa i abans d'escalfar, hi va haver una xerrada dels entrenadors cap als jugadors a la que, posteriorment, es va incorporar el president, Guillaume de Bode, el directiu de Futbol Base, Pep Gràcia, i el coordinador d'aquesta àrea, Jordi Vela.

Després d'unes voltes al camp com escalfament, la pilota va entrar ràpidament en joc. Els jugadors, molts d'ells nous (ja sigui fitxats de fora o procedents del Juvenil B) van tenir la sort que el clima va acompanyar en el, possiblement, vespre més fresquet del que portem d'estiu. La primera sessió dels joves valors de la pedrera escapulada va anar augmentant de ritme de forma progressiva. L'equip s'entrenarà aquests dies en vistes al primer compromís de la pretemporada, el dia 12 d'agost a la Feixa Llarga contra el juvenil de L'Hospitalet.

 

Entrenament
Els dos tècnics, en un moment d'estiraments al primer entrenament

Entrenament
Lluita intensa per la pilota. Tothom va donar el màxim sobre la gespa.

Entrenament
L'esgotament minva si es recuperen forces amb aigua ben freda

Entrenament
Camacho i Cosano, en la mateixa posició, observant l'entrenament 

 

Més fotos a la nostra Galeria d'imatges

acidH TEB FederacioAcell