Agenda

Resultats

Preu Entrades

Acreditacions

VICTÒRIA D'HONOR

Impecable debut de l'equip de Toni Cosano

Hospi - Juvenil

El Juvenil A de l'Europa es va estrenar ahir en pretemporada davant un conjunt de categoria superior, L'Hospitalet de Divisió d'Honor. Els nois de Cosano van fer una gran actuació i van acabar certificant un triomf en el primer 'match' tan sols nou dies després de començar a entrenar. Una victòria que ajudarà a agafar moral en un equip totalment renovat.

 

Marcador


Els de pretemporada són partits que no es tradueixen en cap acumulació de punts i on perdre o guanyar no té cap tipus d'importància real, sinó que es busca primer la preparació dels equips, fer proves i agafar el to físic. No obstant, ningú nega que de cara a l'autoconfiança d'un grup que, a més, és gairebé nou, guanyar el primer partit d'estiu i fer-ho davant un equip d'una lliga per sobre, és altament positiu.

L'Europa va sortir ben plantat al camp al primer temps, amb bones opcions de gol al contraatac. A banda del gol, obra de José Pérez passada la primera mitja hora de joc, l'equip va tenir altres ocasions a botes de Luís Maíllo (des de fora l'àrea) i de Guille Garcia, en una jugada ben trenada. Per la seva banda el conjunt local no creava pràcticament perill, tot i portar una setmana més de rodatge que els graciencs i amb dos partits més de pretemporada a les esquenes.

A la represa del partit, l'equip de Cosano va seguir ben plantat al camp, si bé a partir dels últims 20 minuts de joc es va començar a notar a les cames dels jugadors el pes de només una setmana de preparació. Tot i això, va haver-hi temps per una segona diana gracienca, obra de David Márquez. A la recta final L'Hospitalet, de Divisió d'Honor, va despertar i va tenir bones opcions, resoltes amb eficàcia pel porter Gerard. L'Europa, no obstant, no va perdre l'ordre defensiu en cap moment, tret de la diana dels riberencs a cinc minuts pel final, que no va servir per impedir un motivador triomf escapulat en l'estrena dels amistosos d'agost.

Fitxa Partit

Pretemporada (amistós) · 12/08/09 · Olímpic de L'Hospitalet

L'HOSPITALET: Juanmi, Vega, Casals, Junyent, Álex Jiménez, Carlos Martínez, Amador, Pep Roca, Ferran Ramírez, Avellaneda i Vilaseca... També van jugar: Dalmau, Raúl Fernández, Llonch, Lardín, Serrano, Pagés, Molina i Istvan Fulop.

EUROPA: Eric Alcaraz, Castell, Álex Cortijo, Carrique, Edu López, Mencucci, Guille, Villanueva, Maíllo, José Pérez i David Márquez... També van jugar: Ahufinger, Álex Macho i Gerard Bonsoms.

ÀRBITRE: Sr. Meca

TARGETES: cap

GOLS: 0-1 (José Pérez, 33'); 0-2 (David Márquez, 75'); 1-2 (Istvan Fulop, 85').

 

Incidències
Primer partit de la pretemporada del conjunt escapulat. Al primer temps
del partit, Álex Cortijo es va lesionar, trencant-se el peroné

Imatges del partit

Hospi - Juvenil

Hospi - Juvenil

Hospi - Juvenil


acidH TEB FederacioAcell