EL SEGON AMISTÓS DEL JUVENIL, SIGNAT TAMBÉ AMB TRIOMF

Dos de dos en victòries a la pretemporada

Marianao - Juvenil

A bon ritme porta el Juvenil A el seu inici de la pretemporada. Si fa uns dies aconseguia superar a domicili al juvenil de Divisió d'Honor de L'Hospitalet, ahir va tornar a guanyar a camp contrari, en aquest cas contra un equip filial però de lliga sènior regional, el Marianao Poblet B. El proper compromís escapulat, a Sitges a meitat d'aquesta setmana entrant.

A la primera part l'Europa va portar el pes del partit. Tan sols començar, als cinc minuts, diana gracienca. Una bona centrada de Capella la va rematar Jose de primeres, fent el 0-1. En ple domini escapulat va arribar el sorprenent empat provisional del filial del Marianao: un gol de falta directa de Erik que no hauria d'haver pujat al marcador. El motiu, senzill, donat que l'àrbitre havia assenyalat xut indirecte. Tot i l'execució directa, l'àrbitre, per sorpresa de tothom, va donar el gol com a bo. Molt clar no tenia el reglament...

Tot i això l'Europa va seguir al seu ritme i al minut 37 es va tornar a avançar, ja de forma definitiva al partit.  L'autor del primer gol, Jose, va engaltar un fort xut després d'un rebot i va foradar la porteria dels de Sant Boi aprofitant que el porter Tomàs estava tapat per la seva pròpia defensa. A la represa, l'equip de Toni Cosano va notar cansanci en l'aspecte físic, donat que aquesta setmana la plantilla havia treballat en doble sessió.

En aquest segon temps, les millors ocasions locals van traduïr-se en un xut a la base del pal i una bona aturada del porter escapulat José. L'Europa podria haver ampliat el marcador a botes de Capella, en un xut creuat, en un remat d'Aldo fregant el pal i en un contraatac de Márquez, sol davant el porter, en que l'àrbitre no va donar llei de l'avantatge i va invalidar la jugada.

Pretemporada (amistós) · 16/08/09 · Mpal. de Marianao

MARIANAO B: Tomàs, Jaume, Xavi Abella, Cristian Pablo, Héctor, Pichi, Ferri, Dani Ollé, Sergio, Erik i Rubén Pérez... També van jugar: Jonathan, Dani Pomar, Sillero, Josua, Arnau, Roger, Pujol, Paco i Raúl Crespo.

EUROPA: José, Guille Garcia, Marc Ahufinger, Carrique, Edu López, Aldo, Alexma, Villanueva, Luís, José i Capella... També van jugar: Carles Cortijo, Márquez, Quesada i Guille.

ÀRBITRE: Pérez Pérez

TARGETES: Groga a Xavi Abella (Marianao)

GOLS: 0-1 (José Pérez, 5'); 1-1 (Erik, 18'); 1-2 (José Pérez, 37').